Ușile secționale industriale contribuie la planul unei afaceri de succes

Unul dintre secretele oricărei afaceri de succes, indiferent de domeniu sau industrie, este optimizarea. Capacitatea de a alege cea mai bună dintre soluțiile posibile pentru fiecare componentă a unei afaceri necesită timp, spirit de observație, cunoașterea foarte detaliată a zonei de business în care activați și alegerea soluților și produselor care să răspundă cel mai eficient cerințelor specifice.
Accesul în zonele de producție sau de depozitare, precum și în zona de aprovizionare a spațiilor comerciale se face în cele mai multe cazuri prin uși secționale. Modul în care acestea sunt poziționate, dimensionarea, soluțiile de închidere/deschidere, materialele din care sunt fabricate sunt tot atâția factori care influențează eficiența și își pun amprenta asupra funcționalității întregului spațiu în care sunt folosite.

Uși secționale industriale – manevrabilitate în orice condiții

Datorită construcției acestora – secțiuni egale orizontale, care se deschid vertical – fiecare dintre modelele de uși secționale asigură din start un acces rapid, folosind toată suprafața disponibilă. Deschiderea variabilă permite ridicarea/coborârea totală sau parțială a ansamblului de secțiuni, în funcție de nevoia de moment. Sistemele de manevrare permit glisarea facilă a secțiunilor și nu ocupă foarte mult spațiu în poziția deschis. Astfel, spațiul industrial dotat cu un sistem de acces prin uși secționale nu este afectat prea mult de structura și mecanismele acesteia.
Acest tip de ușă industrială din oferta EMI Internațional oferă dispozitive de securitate atât pentru sistemul de ghidaj, cât și pentru cel de echilibraj, în cazul ruperii cablurilor sau a arcurilor. Fabricate pentru a permite câteva zeci de mii de cicluri de deschidere-închidere, tipurile de uși secționale produse de EMI asigură o exploatare îndelungată, cu costuri mici de mentenanță.
Manevrabilitatea sporită permite fluxuri rapide de aprovizionare cu mărfuri sau transportul diverselor componente între mai multe puncte de lucru ale aceleiași clădiri.

Protecție termică și fonică sporită

Compoziția din 2 straturi de tablă de oțel, umplute cu spumă poliuretanică, cu garnituri speciale pentru etanșeizare permite ușilor secționale industriale să asigure o bună izolație termică și fonică, importantă atât pentru cei care se află în interior, cât și pentru cei care tranzitează zona din preajma spațiului respectiv. Din punct de vedere estetic, secțiunile unei uși secționale industriale pot fi vopsite și personalizate în funcție de cerințele clientului. Se pot insera secțiuni vitrate, dacă este necesar, pentru a benficia de lumină naturală.

Siguranță ridicată pentru spațiile industriale

Construcția solidă a secțiunilor și a punctelor de prindere a acestora unul de altul asigură o structură robustă, care descurajează orice tentativă de intrare prin efracție în zonele pe care le delimitează. Instalarea unui sistem de automatizare ușă secțională permite acționarea facilă a acestora și închiderea în siguranță a spațiilor industriale la care sunt folosite.
Dacă vreți soluții tehnice eficiente pentru creșterea afacerilor și optimizare fluxurilor de aprovizionare, puteți solicita specialiștilor EMI cele mai potrivite soluții de uși secționale industriale pentru tipul de business pe care îl derulați. Produsele pot fi personalizate in funcție de caracteristicile tehnice ale spațiului pe care îl deservesc sau pentru a satisface anumite solicitări exprese ale clientului si beneficiază și de operațiuni de service si mentenanță de la specialiștii EMI.