Usi industriale sectionale – Avantaje si dezavantaje

usi sectionale

Exista o multime de motive pentru care trebuie sa alegi noua gama de usi industriale sectionale, pornind de la nivelul ridicat de securitate si practicalitate, pana la gama larga de optiuni si culori disponibile, gata sa iti satisfaca toate nevoile. Indiferent de tipul de proprietate, comerciala sau industriala, pe care o detineti, acest tip de usi de garaj sectionale, vin la pachet cu o serie de avantaje care merita amintite, insa si mici dezavantaje care nu trebuie exluse din prezentare.

Avantajele usilor sectionale

Manevrare usoara

In comparatie cu vechile usi clasice, acest nou model se remarca prin eficienta. Fie ca este vorba despre o usa care trebuie actionata manual, fie ca te tenteaza un sistem automatizat, ambele modele iti vor usura munca zilnica. In plus, autoturismul poate fi parcat chiar in fata usii industriale sectionale, fara sa se creeze un disconfort, ca in cazul usilor cu deschidere orizontala, acest lucru ajutand la maximizarea spatiului. Pe langa aceste lucruri, operarea lor este silentioasa si extrem de usoara!

Securitate si izolatie

Aceste usi industriale sectionale sunt extrem de sigure, iar in plus sunt izolate termic si fonic, datorita constructiei de tip sandwich. Fiind realizate la baza din otel, alaturi de un strat de spuma poliretanica, pierderile de caldura se vor reduce considerabil, iar vantul, ploaia si viscolul nu isi vor face niciodata simtita prezenta, datorita garniturilor realizate in mod corect.

Fiabilitate

In cazul in care esti in cautarea unor usi garaj sectionale, afla ca acestea sunt foarte rezistente. Modul in care fiecare dintre panouri se conecteaza la sina principala in momentul inchiderii si deschiderii, asigura atat siguranta, cat si durabilitate, odata cu trecerea timpului.

Reparatii economice

Avand in vedere ca intreaga usa este formata din mai multe panouri, in cazul deteriorarii unui singur panou, acesta se poate repara usor, fara sa fie nevoie sa inlocuiesti intreaga usa. Aceste usi garaj sectionale beneficiaza chiar si de o protectie suplimentara pentru evitarea unor posibile accidente.

Dezavantajele usilor sectionale

Instalare

Diferitele parti ale unei usi sectionale pot face intregul proces de instalare mult mai greu, tocmai din acest motiv, acesta trebuie realizat de o persoana cu experienta profesionala, pentru a asigura o functionare sigura.

Pret

Daca ai cautat vreodata „usi industriale sectionale pret” probabil ai observat ca este unul destul de piperat, fata de usile clasice. Acesta este unul dintre dezavantaje, iar intretinerea unui astfel de produs este la fel de costisitoare.

Spatiu

Chiar daca pe exterior ofera mai mult spatiu, aceste usi industriale sectionale ocupa o suprafata destul de mare, in adancimea garajului, in zonele in care sunt montate sinele orizontale de culisare.

Blocaj

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale unor usi industriale sectionale este probabilitatea mare de a se bloca, in momentul in care acestea sunt inchise sau deschise. Insa, acest lucru este posibil numai in cazul in care usa nu a fost instalata in mod corect!
In concluzie, in cazul unor usi de garaj sectionale exista atat avantaje importante, cat si dezavantaje. Important este sa le cunoasteti, pentru ca mai apoi sa puteti face o alegere corecta, pe baza acestora!

Articole similare

Service 24/7