Uşi industriale – Cum să faci alegerea corectă

Ușile industriale sunt acele must have-uri pentru companiile cu spații de lucru sau depozitare. Dar cum știm dacă alegem ușa potrivită pentru tipul nostru de business? Înainte de a lua o decizie, trebuie evaluată afacerea pentru care sunt achiziționate aceste uși industriale. Pentru ce încăpere vor fi folosite? Cum este traficul pe secțiunea aceea? Cine are acces în acea cameră? Vei folosi acel loc pe post de depozit? Ce fel de produse sau materiale vei stoca? Acestea ar fi câteva întrebări pe care să ni le adresăm pentru a face alegerea corectă.

 PORȚI FLEXIBILE CU RULARE

În cazul unui loc cu trafic intens se recomandă porțile flexibile cu rulare EMI. Indiferent de scopul încăperii: depozit, zona de producție, arie de vânzare etc. aceste porți permit o izolarea ideală a zonelor de care este nevoie. Cu ajutorul lor, se creează și o diferență de temperatură, de zgomot și de praf, facilitând buna desfășurare a activităților firmei. Datorită materialului din care sunt confecționate, rezistenţa lor atinge cote maxime. Țesutul tehnic este armat cu rețea de poliester și înveliș de PVC. De asemena, cu ajutorul ranforsarilor orizonatle, variațiile de presiune nu reprezintă o problemă. La alegerea clientului, acestea se pot vopsi, prin aplicarea culorii într-un câmp electrostatic.

 PERDELE ȘI GRILAJE METALICE

Atunci când vorbim despre centre comerciale, separarea ideală a spațiilor se face prin montajul de perdele și grilaje metalice. Suprafețele pe care pot fi acestea adaptate variază, fiind potrivite și pentru suprafețele mai mari. Utilizarea lor poate fi, atât pe cale manuală, cât și pe cale electirca. Datorită profilului de îmbinare a lamelelor, mișcarea pe orizontală este imposibilă, astfel, afacerea ta este în siguranță. Cel mai mare avantaj pe care îl prezintă acest tip de uși industraile este raportul calitate/ preț.

Acestea sunt două dintre cele mai folosite tipuri de uși. Indiferent de ceea ce alegi, idea centrală după care ne ghidăm este aceea de a oferi soluții adaptate nevoilor fiecărui client în parte.La fel ca și în anul care tocmai a trecut, și in 2018 vă punem la dispoziție o echipa certificată pentru a vă ajuta în alegerea ușii industriale potrivită businessului dumneavoastră. Echipa Emi International vă urează un an nou fericit şi plin de realizări.

Articole similare

Service 24/7