Afacerea ta are uși culisante rezistente la foc

Conform noilor legi, toate companiile trebuie să respecte anumite standarde reglementate de ISU cu privire la măsuri ce pot fi luate contra unor posibile calamități (incendii, cutremure etc.) Cum obișnuim să livrăm servicii complete adaptate nevoilor fiecărui client, un set de uși culisante rezistente la foc se ridică la standardele impuse prin lege.

Acest tip de ușă industrială se folosește uzual pentru sigilarea unor goluri din pereți. Practic, rolul lor este să separe focul de anumite zone ale încăperii, creând un culoar pentru presupuse victime ale incidentului. Ele sunt montate închise și se deschid doar în momentul în care este nevoie, cu ajutorul unor contragreutăți.

Componența unei uși culisante

Există unul sau două canturi, care pot avea sau nu uși pietonale. Din punct de vedere tehnic, aceste uși vin dotate cu diferite piese. Canatul este alcătuit din module continue, cu tablă de oțel pe ambele fețe. Șinele de ghidare sunt poziționate orizontal, la partea superioară din oțel. Acestea au găuri pentru șuruburi date pe margini pentru fixare pe grindă de susținere. Garniturile de tip termoexpandabile sunt instalate pe mai multe zone.

Caracteristici speciale pentru uși culisante

Pe lângă specificațiile tehnice, un set de uși culisante este dotat și cu o serie de caracteristici și particularități ce ne ajută ulterior deschiderii. Acestea intră în funcțiune prin acționare electrică, fiind declanșate de unul dintre cele două detectoare de fum. De asemenea, este dotat și cu o mini-centrală de detecție care. În caz de o întrerupere a curentului electric aceasta este ținută în viață de o baterie. Pasajul pietonal separă focul și fumul de indivizii din încăpere. Le oferă posibilitate să se adăpostească într un alt loc, fără a avea contact propriu-zis cu incendiul.

Având o multitudine de caracteristici positive, atât în ceea ce privește integritatea fizică a persoanelor, cât și siguranța mărfii din depozit, ușile culisante rezistente la foc sunt alegerea perfectă. Echipa Emi International îți oferă consiliere, montaj și mentenanță, pentru a putea beneficia de serviciile noastre la cele mai înalte standarde.

Articole similare

Service 24/7