Uși batante pentru afacerea ta

uși batante

Ușile industriale au un rol foarte important într-o gamă variată de domenii, în special în cadrul companiilor care au depozite sau magazine comerciale etc. În ceea ce privește depozitele, avem o gamă variată de uși industriale care pot face obiectul acetor proiecte. Una dintre acele variante se referă la categoria de uși batante. Ce sunt aceste uși batante? Ei bine, acestea sunt acele uși metalice, care funcționează în bază unui proces electric, format din: un panou de control, o lampă de notificare, două fotocelule, două brațe metalice și două sau mai multe telecomenzi.

Montajul unei uși batante

Aceste uși trebuie să fie montante cu o foarte mare minuțiozitate de către o echipă de experți, trecând printr-un proces anevoios. Dacă montajul este executat într-o manieră profesionistă, atunci și durata lor de viață va fi pe măsură. Echipa aleasă în executarea proiectului trebuie să livreze și să instaleze produsul în cele mai bune condiții.

De ce să alegem uși batante?

Așa cum am spus și anterior, ușile batante folosesc electricitate pentru a funcționa, ceea ce face tot procesul de utilizare al acestora foarte facil. Acestea vor porni la apăsarea unui singur buton, ceea ce îți va oferi un plus de confort. Din punct de vedere al securității, aceste uși se pot conecta la un sistem de alarmă, care va facilita siguranța ta, a angajaților tăi și, mai ales, a companiei tale. De asemenea, acestea sunt metalice, ceea ce face pătrunderea prin efracție mult mai anevoioasă.

Diversitatea ușilor batante

Ușile batante se pot personaliza în funcție de nevoile comapaniei tale. Primul aspect pe care trebuie să îl luăm în considerare este dimensiunea de care avem nevoie. Din acest punct de vedere putem vorbi despre uși batante standard, sau de cele concepute la comandă. Apoi acestea mai pot fi cu unul sau două canaturi, cu sau fără hublou etc. De asemenea, există și dotări suplimentare, precum: autoînchidere cu amortizor, protecții metalice, opritor etc.

Emi Internațional va oferă o gamă variată de sisteme industriale, special personalizate pentru afacerea ta!

Articole similare

Service 24/7