Un scurt ghid despre ușile batante

Prima întrebare ar fi: ‘’ce anume sunt ușile batante?’’. Ei bine, o ușă batantă este acea ușă care funcționează cu ajutorului unui proces electric. Acest proces este susținut de un sistem alcătuit dintr-un panou de control, o lampă de notificare și, bineînțeles, elementele de bază: două fotocelule, două brațe metalice și cel puțin două telecomenzi.

 Montajul ușilor batante

Toate aceste sisteme sunt montate cu grijă de către experții noștri pentru ca întreg procesul să se desfășoare în siguranță. Se spune că durata de viață a unui echipament este influențată de modul în care montajul este executat. De aceea, echipa EMI va face totul ca la carte în așa fel încât activitatea ta să se desfășoare în cele mai bune condiții și la cele mai înalte standarde de securitate.

 Avantajele ușilor batante

Din moment ce se bazează pe un sistem electric, deschiderea unei uși batante reprezintă un proces cât se poate de simplu și flexibil, dar, în același timp, sigur pentru afacerea ta. Ușa ta va reacționa la apăsarea unui buton, ceea ce înseamnă un plus de confort și rapiditate pentru tine și pentru echipa ta. Din punct de vedere al securității, porțile batante se pot conecta cu ușurință la un sistem complex de alarmă pentru situațiile în care există riscul de pătrundere.

Ușile metalice multifuncționale pot fi într-unul sau două canaturi, cu sau fără hublou, de dimensiuni standardizate sau speciale, cu accesoriile necesare fiecărui proiect: autoînchidere cu amortizor, bară antipanică, opritor canat, protecții metalice, selector de canat pentru ușile în două canaturi.

Canat:

două foi de tablă din oțel zincat de 0.75 mm grosime;

izolație din polistiren expandat și/sau vată minerală de 52 mm grosime;

grosime totală: 53 mm; greutate: 18 kg/m2;

Cadru:

standard profil MC3, «Z», din oțel de inaltă rezistentă;

grosime 1.5 mm;

prevăzut cu bride pentru fixare în gol.

Astfel, echipa Emi vă stă la dispoziție cu toți pașii de care aveți nevoie pentru a beneficia de uși batante la prețuri competitive. Prima oară va avea loc procesul de consultanță în care se va analiza locația și se vor lua măsuratorile necesare pentru ca următorul pas, și anume montarea, să descurga cât mai bine cu putință. Ulterior, după asamblarea echipamentelor, se vor efectua verificări de mentenanță în mod ocazional.

În caz că apar probleme de natură tehnică, colegii noștri vă stau la dispoziție cu service non-stop pentru ca afacerea dumneavoastră se desfășoare la cele mai înalte standarde, totul fără întreruperi.