Tot ce trebuie sa stii despre un grilaj metalic

grilaj metalic

Fie ca vorbim despre sectorul public, comercial, industrial sau rezidential, securitatea bunurilor si persoanelor este o prioritate clara. Spargerile si furturile reprezinta un potential pericol pentru orice tip de spatiu. De aceea, pentru a evita orice risc, este adesea necesara protejarea persoanelor din acea incinta, respectiv angajatii sau chiar o familie a carei resedinta este vizata.

Multe locuinte si centre comerciale sau industriale utilizeaza sisteme de securitate, precum alarme sau camere de supraveghere. Desi sunt un factor de descurajare, acestea nu pot preveni intotdeauna patrunderea ilegala in spatiul respectiv.

Utilizarea unui grilaj metalic a devenit treptat un nou standard de securitate pentru caile de acces ale anumitor cladiri, in special datorita eficientei dovedite. De aceea, te invitam sa citesti in continuare pentru a afla tot ceea ce trebuie sa stii despre ce este un grilaj metalic, cum anume functioneaza si ce roluri indeplineste pentru utilizatori!

Ce este un grilaj metalic si unde poate fi folosit?

Grilajele si rulourile metalice pot fi regasite intr-o varietate de stiluri. In esenta, sunt o multitudine de bare si bobine metalice, plasate asupra cailor de acces si ferestrelor, in special in depozitele si magazinele centrelor comerciale.

Mai exact, sunt o aditie comuna pentru vitrine, mall-uri si alte spatii de depozitare. Acest aspect nu exclude utilizarea lor in locuinte, garaje sau orice alta locatie unde locatarii doresc sa tina la distanta intrusii.

Pot fi alegerea potrivita inclusiv pentru aeroporturi si alte cai de acces cu trafic intens, precum in banci sau alte cladiri de business.

Cum functioneaza?

Versiunile noi ale grilajelor metalice mai performante folosesc tuburi, lamele si profile metalice, care asigura necesitatile de securitate in majoritatea industriilor.

Cele mai calitative si performante, actionate automat, functioneaza de 3 ori mai rapid decat modelele standard. Este un sistem menit in special pentru aplicatii industriale si comerciale.

Dimensiunile grilajului tau metalic pot varia, in functie de necesitatile si de particularitatile spatiului tau. Cu alte cuvinte, acestea se se stabilesc punctual, de la caz la caz. Instalarea trebuie sa fie, de asemenea la un nivel profesional, altfel securitatea locatiei ar putea fi periclitata.

Avantajele unui grilaj metalic

Daca decizi sa iti imbunatatesti sistemul de securitate, acest lucru nu ar trebui sa afecteze estetica spatiului de interes. Tocmai din acest motiv, rulourile de grilaje pot multumi chiar si cele mai mari exigente in privinta designului interior si exterior. Prin folosirea grilajelor, proprietarii magazinelor isi pot lasa la vedere vitrinele magazinelor in orice moment. Produsele comercializate nu ar fi expuse riscului de a fi furate.

Performantele obtinute ating, de asemenea standardele de fiabilitate si durabilitate. Odata instalate, acestea iti pot oferi protectie constanta, fara a fi nevoie de ingrijire speciala sau alte taxe de mentenanta. Poti alege intre a le instala permanent sau a le monta in role, pentru a putea fi activate sau retrase cat mai usor. Practic, grilajul flexibil este rulat pe o bara metalica, actionata de un motor.

In situatia unui incendiu, acestea se declanseaza si se inchid in mod automat, pentru a impiedica raspandirea flacarilor si a fumului. In urma finalizarii procesului de productie este testata rezistenta grilajelor la conditii extreme de vant si umezeala. La EMI gasesti intotdeauna cele mai bune solutii pentru grilaje metalice versatile, usi industriale si garduri pentru locuinta sau sediul firmei tale!

Articole similare

Service 24/7