Top beneficii ale grilajelor metalice usi

Daca este pentru prima data cand cautati sisteme eficiente de securitate pentru casa dumneavoastra, este firesc sa nu fiti sigur daca faceti alegerea corecta: trebuie sa gasiti un tip de protectie care sa se potriveasca bine caracteristicilor din casa, sa ofere o protectie simpla, eficienta si de lunga durata pentru tine si familia ta.

Emi international furnizeaza grilaje pentru usi si ferestre, chiar si grilaje metalice tipuri rulou, iar pe langa acest lucru, ofera consiliere si asistenta, astfel incat sa faceti cea mai buna alegere!

Avantajele grilelor pentru ferestre: securitate, eleganta si rezistenta!

Grilaje metalice ferestre sunt sisteme economice de securitate pasiva, care constau intr-o serie de bare metalice verticale, microperforate sau pline, deschise spre exterior sau spre interior, disponibile in diferite stiluri. Aceste grilaje metalice ferestre unt recomandate, in special, celor care doresc sa achizitioneze elemente de protectie eficiente si de lunga durata .

Un grilaj metalic are o serie de avantaje specifice:

Securitate

Cunoscutele grilaje metalice usi si ferestre asigura o protectie remarcabila impotriva efractiei si anti-intruziune: fiind vizibile, simpla lor prezenta este de obicei suficienta pentru a intimida orice spargator.

Fiecare casa are diferite puncte tari si slabe totusi, aceste grilaje metalice usi se dovedesc eficiente in protectia tuturor tipurilor de case. Datorita disponibilitatii intr-o varietate de modele, le puteti alege cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Eleganta

Aceste grilaje metalice usi sunt minunate pentru casa dumneavoastra datorita designului lor de inalta calitate, care va permite sa le utilizati eficient pentru a infrumuseta atat cladirile moderne, cat si cladirile istorice mai vechi. Fiecare model al acestor grilaje metalice usi este perfect pentru un anumit tip de locuinta, si va poate face casa, vila sau apartamentul mai elegant si mai fermecator, dar si mai sigur.

Putere

Un grilaj metalic tip foarfeca este un dispozitiv anti-intruziune realizat din tuburi ondulate din otel galvanizat cu diametrul de 14 mm. Acestea garanteaza securitatea, linistea sufleteasca si protectia de care aveti nevoie!

Mecanisme avansate de blocare

Un alt avantaj al cunoscutelor grilaje metalice tipuri rulou este mecanismul de blocare avansat. Odata blocat, nu exista nicio modalitate de a-l deschide fara chei. De altfel, dispune de mai multe puncte de blocare.

Ofera liniste sufleteasca

Cand este instalat in casa sau magazinul proprietarului, un grilaj metalic tip foarfeca ofera linistea sufleteasca de care aveti nevoie, stiind ca intrusii vor fi pastrati afara. Locuinta sau magazinul vor fi mult mai sigure odata cu instalarea unor grilaje metalice usi.

In concluzie, aceste grilaje metalice constau, in general, intr-o serie de bare metalice extrem de puternice (fier forjat, zincat sau otel), care sunt tratate pentru a creste rezistenta la taiere si sunt proiectate in conformitate cu cele mai exigente controale de calitate pentru a le face sa respecte cele mai stricte directive UE care reglementeaza standardele de calitate ale acestui tip de produs. Acestea ofera siguranta de care aveti nevoie, fie ca este vorba de o locuinta, un magazin sau alta institutie.

Articole similare

Service 24/7