Top 3 bariere automate

Barierele automate sunt produse practice si utile, destinate restrictionarii accesul auto in diferite zone precum: parcari, diferite garaje, zone industriale sau rezidentiale. De cele mai multe ori aceasta bariera acces auto se monteaza pentru a se asigura o protectie si de a controla toate vehiculele care intra sau care ies din acel loc.
Prin utilizarea unor bariere automate poti avea parte de un control eficient la intrarile si iesirile din parcare, in plus acestea sunt realizate din materiale de calitate care le fac sa fie rezistente si durabile in fata conditiilor meteorologice dificile.

Top 3 bariere automate

Bariera parcare
Barierele automate de parcare au un rol foarte important in organizarea unei parcari. Acestea permit sau nu patrunderea masinilor in parcare. In plus o astfel de bariera este realizata in asa maniera incat sa dea dovada de rezistenta in timp si trebuie sa aiba un timp rapid de ridicare a bratului. Ca bariera de care vei avea parte sa fie una calitativa aceasta trebuie sa fie realizata din otel zincat vopsit iar bratul acesteia sa fie realizat din aluminiu vopsit si sa aiba semne reflectorizante. Aceasta bariera se poate instala cu usurinta in spatele blocului astfel incat sa nu mai ai probleme cu vecinii care isi parcheaza masina pe locul tau.

Bariera automata parcare
Atunci cand ne gandim la bariere automate parcare ne gandim la acele produse care iti permit accesul in parcare. O bariera automata este cea care ajuta la crearea unei anumite ordini, practic fiecare masina care intra se va folosi de aceasta bariera automata. In plus fiind automata, inseamna ca nu va necesita o persoana care sa stea langa ea. Bariera pentru parcarea auto este realizata din componente de cea mai buna calitate astfel incat sa dea dovada de rezistenta in timp.
Rolul principal al acestor bariere automate este acela de a interzice accesul in parcare a persoanelor neautorizate. Cel mai mare beneficiu este acela ca poate functiona fara intrerupere iar asta iti va asigura confortul si siguranta pe care o doresti.

Bariera acces auto
O bariera automata de acces auto este acel produs care iti ofera in primul rand sigurnata intr-o parcare. Aceste tipuri de bariere pot fi programate foarte usor dupa modul in care doresti sa functioneze dar si in functie de propriile exigente sau de necesitatea de folosire a acestora. In plus aceste tipuri de bariere iti permit un control deplin a intrarilor si a iesirilor din parcare.

EMI te ajuta sa ai parte de cele mai bune bariere de acces

EMI este compania care iti pune la dispozitie cele mai bune si cele mai sigure bariere automate. Poti avea siguranta ca in urma colaborarii cu noi vei avea parte de produsul pe care il doresti si de care te poti bucura o perioada foarte mare de timp.
Compania noastra a luat fiinta in Franta in anul 1998 iar gama complexa si calitatea superioara a serviciilor si produselor oferite ne-a determinat sa ne extindem si pe teritoriul Romaniei. Prin colaborarea cu noi poti avea parte de bariere de acces la cele mai inalte standarde de calitate si vei avea siguranta unor produse durabile si cu un design impresionant.

Articole similare

Service 24/7