Tabla amplasată pe exteriorul modelelor de uși industriale secționale

Pentru a asigura o izolare optimă și mai ales pentru a securiza spații mari, toate modelele de uși industriale secționale se fabrică printr-o îmbinare a panourilor de tip sandwich. Acest proces se face conform dimensiunilor spațiului care urmează a fi securizat. Pe lângă lungimea și lățimea, tabla așezată pe exteriorul unor astfel panouri poate avea și grosimea diferită.

Dacă sunteți în căutare de uși industriale secționale și mergeți la diverși specialiști, aceștia vă vor prezenta informații precum lungimea, lățimea, prețurile sau materialele din care sunt confecționate ușile. Unii dintre ei vă vor prezenta și câteva detalii despre grosimea unor astfel de panouri sandwich. însă nu toți vă vor oferi și detaliile necesare legate de grosimea tablei așezată pe exteriorul panourilor, așa cum fac specialiștii Emi International, dacă apelați la serviciile de consiliere, fabricare, montare și mentenanță.

Dimensiunile generale ale tablei de pe exteriorul modelelor de uși industriale secționale

În multe cazuri, clienții au observat, după achiziționarea unor astfel de uși industriale secționale, că tabla utilizată pentru a îmbrăca exteriorul acesteia are o dimensiune redusă. Specialiștii germani recomandă o tablă a cărei dimensiune este cuprinsă între 0,5 și 0,6 mm. Din păcate, clienții au fost surprinși să observe că tabla de pe ușa secțională achiziționată a avut o grosime de doar 0,4 mm.

Motivele și riscurile folosirii tablelor cu dimensiuni reduse modelele de uși industriale secționale?

Prețul oțelului este în creștere. Acest lucru determină fabricanții de uși industriale secționale să îmbrace exteriorul acestora cu tablă mai subțire decât cea recomandată. În acest fel, se cheltuiesc mai puțini bani pe materia primă.

Reducând grosimea învelișului exterior, fabricanții expun atât ușile secționale, cât și spațiile securizate de către acestea, la o serie de riscuri. Prin urmare, ușile secționale pot fi afectate de rugină, iar rezistența lor în timp este redusă. Factorii mecanici îi pot provoca diferite deformări, iar siguranța anti-efracție va fi mai mică, împiedicând ușa secțională să-și îndeplinească unul din cele mai importante roluri.

De asemenea, variațiile mari de temperatură (lucru care afectează România tot mai tare în ultimii ani) vor duce la o sensibilitate mai mare a sistemului ușii secționale.

Specialiștii de la EMI Internațional te vor ajuta să îți alegi tabla potrivită și îți pot asigura mentenanța întregii uși industriale secționale.

Articole similare

Service 24/7