Sistemul de bariera automata – Avantaje bariere de acces auto

Administrarea unei parcari auto poate fi pe cat se poate de dificila. Nimeni nu observa daca aceasta functioneaza perfect, insa toata lumea se plange in cazul in care apar probleme. Solutia cea mai simpla este instalarea unor bariere automate parcare, intrucat au o serie de avantaje care vor asigura o buna functionare. In plus, costurile se vor reduce, iar eficienta parcarii va creste!

Clientii vor putea sa-si gaseasca spatiile de parcare mult mai rapid si implicit sa salveze timp pretios. O baza de clienti fericiti inseamna, la randul sau, o companie implinita. Afla cu ce avantaje vine la pachet o bariera acces auto!

Elimina nevoia de personal suplimentar

Cand ai o bariera automata, elimini nevoia de personal suplimentar. Sistemul si software-ul avansat fac cea mai mare parte a lucrurilor pentru tine, deci nu este nevoie sa angajezi oameni care sa ia bani pentru biletele de parcare sau sa patruleze zona pentru a se asigura ca toti cei care au parcat au fost taxati. Pe termen lung, acest lucru va ajuta la economisirea banilor, dar si a timpului. Nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la formularele de angajare, salariu, concediul medical, plecarea unui angajat si anagajarea altuia. Desi costul initial al unei bariere automate parcare poate parea ridicat, vei ajunge rapid sa economisesti bani, fara prea multe batai de cap!

Utilitate

Principala problema pentru clientii care folosesc parcari este intarzierea intrarii si iesirii, dar si gasirea unui loc de parcare adecvat. O bariera acces auto va elimina toate aceste probleme! Traficul nu o sa fie ingreunat, iar soferii isi vor putea gasi rapid un loc de parcare.

Securitate

Unul dintre principalele beneficii asociate cu o bariera de acces autovehicule este securitatea. In cazul in care accesul trebuie restrictionat pentru a mentine o proprietate in singuranta, o bariera acces auto este produsul ideal. Avand in vedere ca obliga orice persoana dintr-o vehicul sa opreasca inainte de a intra sau iesi, controalele de securitate se pot efectua atat personal, cat si de la distanta.

Multe bariere automate parcare sunt echipate cu sisteme care permit accesul persoanelor cu un cod sau un card de acces, in acest fel de fiecare data cand o persoana trebuie sa intre sau sa paraseasca parcarea trebuie sa prezinte documentul aferent. Chiar si o bariera automata cu telecomanda este suficienta pentru a asigura ca proprietatea este securizata. In plus, ofera chiar si angajatilor un sentiment real de siguranta!

Impiedica parcarea sa devina supraincarcata si potential periculoasa

O bariera acces auto poate opri supraincarcarea parcarii, ceea ce poate preveni un pericol major in caz de incendiu sau alta urgenta. A avea masini care blocheaza intrarea sau parcarea in general poate impiedica accesul serviciilor de urgenta in zona, facand situatia potential fatala.

Pentru a-ti pastra proprietatea in siguranta este necesar sa limitezi si sa controlezi fluxul de trafic, iar o bariera acces auto te va ajuta sa iti atingi obiectivul!

Articole similare

Service 24/7