Sistemele de grilaje metalice protejează eficient spațiile comerciale

grilaje metalice

Sistemele de grilaje metalice reprezintă soluția optimă pentru a proteja spațiile comerciale sau industriale, cu costuri mici. Asigurarea unei închideri rapide, fie în mod manual, sau electric este problema cu care se confruntă proprietarii de spații comerciale, magazine stradale etc.

Grilajele metalice sunt potrivite și pentru delimitarea suitelor de magazine din centrele comerciale sau pentru protejarea vitrinelor stradale. Insă poți lua în calcul folosirea acestora și pentru separarea spațiilor în clădiri de birouri de tip „open space” sau a spațiilor de parcare.

Cum să alegem grilaje metalice?

Orice model de grilaj metalic este făcut pe comandă în funcție de dimensiunea spațiului delimitat. După ce stabilești dimensiunea, te poți decide ce model de grilaj metalic vrei să aplici. Poți alege fie un model cu lamele perforate, fie cu lamele pline sau cu tuburi ondulate, toate fabricate din oțel galvanizat de mare rezistență.

Nu uita și de sistemul de acționare, care poate fi manual, nu atât de popular ca cel electric, dar totuși necesar în cazurile de urgență și sistemul de acționare electric. Cel din urmă poate fi instalat cu diferite tipuri de motor, axial, lateral sau tubular. Pentru acționare manuală este nevoie de instalarea unui singur mâner pentru o acționare facilă, însă în funcție de lățimea grilajului se pot instala și două mânere.

Cu ce ne alegem după instalarea unui grilaj metalic?

Cu o experiență plăcută ce vine la pachet cu siguranță ridicată, eficiență și aspect modern!

Grilajele metalice conferă siguranța de care ai nevoie pentru momentele când spațiul rămâne fără supraveghere. Vei avea siguranța că nu va pătrunde cineva prin efracție pe timpul nopții, sau chiar al zilei, dacă ne referim la magazinele stradale. Prin gamă variată de modele, se pot acoperi toate nevoile de siguranță atât pentru zona comercială, industrială sau casnică.

Eficiența grilajelor metalice rezultă din structura și din materialele folosite pentru realizarea acestora, care sunt de calitate superioară. La acestea se adaugă și sistemul de acționare facil care eficientizează deschiderea și închiderea grilajului în sine.

În zilele noastre, aspectul contează într-o proporție destul de mare, așa că fiți sigur că instalarea unui grilaj metalic va schimba cu totul înfățișarea spațiul deținut.

Analizează, compară, ia decizia potrivită pentru o experiență sigură și eficientă. Poți oricând să ne scrii despre proiectul tău și poți apela la serviciul de consiliere Emi Internațional pentru alegerea unui sistem de grilaje metalice.

Articole similare

Service 24/7