Service pentru închideri industriale

Afacerea ta este în mâini sigure cu Emi Internationl. În momentul în care este achiziționat un sistem de închideri industriale, trebuie livrat un pachet întreg. Ce se întâmplă ulterior folosirii acestui sistem?

De la consultanță la mentenanță

Trebuie să trecem prin tot procesul necesar achiziționării unui sistem de închideri industriale. Trebuie să ne asigurăm că, în cazul unei defecțiuni, ni se va pune la dispoziție o echipă de profesioniști, care să reinstaureze funcționarea optimă inițială. Portofoliul nostru vizează clienți de renume pentru care acest sistem trebuie să fie pus la punct în fiecare secundă din zi.

Un service complet pentru orice sistem de închideri industriale

Atunci când vorbim despre întreținerea unui sistem de inchideri industriale, vorbim despre un proces îndelungat. Este necear pentru o funcționare cât mai extinsă. Nu este necunoscut faptul că acestea sunt utilizate la un nivel foarte înalt, în special în cazul porților flexibile. Pentru a putea oferi servicii complete în domeniul ușilor industriale, trebuie să existe și un service. Acesta trebuie să ofere asistență permanentă. Trebuie să poată fi de ajutor pentru orice problemă cu care interferează orice client. Funcționarea constantă a acestor uși industriale trebuie să fie permanentă. Defecțiunea lor poate afecta fluxul de clienți al afacerii, deci, implicit, și profitul acesteia.

De la diagnosticarea problemei si pâna la fixarea acesteia

Service-ul Emi International oferă clienților săi un service optim pentru intervenții rapide de reparații și mentenanță. Acesta este disponibil 24/7 și rezolvă tratează toate aspectele unei defecțiuni, de la localizarea diagnosticarea și remedierea acesteia și până la livrarea pieselor necesare unei astfel de reparații.

Fișa clientului

Toate intervențiile suferite asupra acestor închideri industriale vor fi stocate în bază de date Emi Internațional. În cazul în care va mai fi vorba despre apariția unei probleme, se va consulta această fișa a clientului pentru ca problemă să fie remediată în cel mai scurt timp cu putință. De asemenea, fiecare intervenție va primi și o garanție.

Atunci când vine vorba despre disponibilitatea unei echipe de intervenție, prezentarea lor la locul cu pricina se va afectua în cel mai scurt timp și în limită a 3 ore. Scopul oricărei intervenții este să aducă buna funcționare a oricăror închideri industriale. Orice problemă survine în setul tău de închideri industriale va fi fixată de echipa Emi International. Pentru intervenții rapide, sunați la numărul +4031 40 11 515 sau +4031 40 11 516.

Articole similare

Service 24/7