Service expert 24/7 uși industriale – cu EMI mereu în funcționare

Ușile secționale industriale sunt sisteme complexe de închidere cu deschidere verticală ce creează un spațiu generos înaintea și în spatele golului. În poziția deschis, componentele ușii sunt situate paralel cu tavanul, spațiul rezultat oferind acces maxim trecerii.

Ușile industriale secționale sunt formate din 2 straturi de tablă de oțel umplute cu spumă poliuretanică ce conferă izolare fonică și termică. O ușă secțională industrială este percepută ca cel mai eficient dispozitiv utilizat în cazul deschiderilor medii – mari.

Întreținere și Funcționare 24/7

Printre obiectivele principale ale serviciilor de service oferite de EMI Internațional se număra reducerea de riscuri, ceea ce înseamnă un plus de siguranță și de securitate.

Serviciul de mentenanță este punctul cheie pentru prelungirea duratei de funcționare a sistemului și pentru prevenirea diverselor problemele. Sistemele de deschidere/închidere industriale necesită o mentenanța regulată, deoarece sunt prevăzute cu numeroase piese mecanice și electrice care se pot uza în timp.

Procesul de mentenanță implică verificarea minuțioasă a fiecărei componente în mișcare sau care contribuie la mișcarea ușii. Acest proces este esențial pentru asigurarea unei durate de bună funcționare în conformitate cu normele domeniului.

Prin urmare, în urma unui astfel de serviciu se vor înlocui piesele de uzură periodic, se vor măsura parametrii de siguranță reglementați de standardul european EN 13241-1.

Echipa de service Emi Internațional deține cunoștințele, dar și mijloacele necesare pentru a localiza, diagnostica și interveni corect pentru remedierea defecțiunilor apărute.

Proceduri de control și întreținere

Prin serviciul de mentenanță se asigură control al întregului sistem, de la componente până la funcționarea în sine. Șina de glisare, panourile, elementele de siguranță, garniturile de cauciu, arcurile, sunt verificate minuțios împreună cu sistemul de acționare electrică care include panoul de comandă, racordurile electrice, funcționarea motorului electric, funcționarea elementelor de siguranță.

Emi Internațional adaugă un plus de siguranță și securitate ușilor industriale!