3 motive pentru a cumpara o scara metalica exterioara

Adesea, ai nevoie de o structură sigură, stabilă, de încredere pentru a ajunge la un etaj superior sau acoperiș. Scara metalica exterioara a devenit o opțiune populară, atât pentru case, cât și pentru multe companii. Aceasta poate servi drept cale de acces principală sau alternativă pentru angajații unei fabrici sau ai unui depozit. Poate fi utilizată, de asemenea, pentru transferul de marfă sau ca ieșire de urgență, în caz de incendiu.

Din punct de vedere al construcției și esteticii, există o varietate de modele disponibile. Acestea pot fi modificate și adaptate în funcție de nevoile și dorințele clientului. Pentru a alege scara metalica exterioara potrivită, trebuie să ai în vedere scopul acesteia și arhitectura clădirii.

Citește în continuare articolul pentru a afla care sunt avantajele în a utiliza acest tip de scara exterioara:

Care sunt avantajele în a utiliza scara metalica exterioara?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Costurile mici

Bugetul tău va avea de câștigat atât pe termen scurt, cât și pe termen lung! De ce? Pentru că scara metalica exterioara presupune costuri mai mici de asamblare, fixare și mentenanță.

Este mai rezistentă în timp și mai ușor de curățat, decât cele din fabricate din alte materiale. Crăpăturile, rupturile sau orice alte fisuri, nu reprezintă un risc. De aceea, nu vei fi nevoit să investești în reparații!

Când vine vorba de acele situații neprevăzute, însă, stai liniștit! Asigurăm intervenții pentru reparații 24/7!

2. Combinația perfectă de stil modern și versatilitate

Constructorii, designerii, arhitecții și proprietarii imobilelor de dimensiuni mari utilizează de mult timp scări metalice. Această practică se datorează versatilității acestor structuri. Scara tehnica metalică economisește spațiu și este perfectă pentru proiectul tău următor, datorită ingineriei  noastre, materialelor de înaltă calitate și design-ului personalizat.

Indiferent dacă ești interesat de o scară dreaptă, curbată, în spirală sau zig zag, metalul este un material flexibil. De aceea, poți lua în considerare multiple modele.

Este perfectă atât pentru spații din interior, cât și din exterior. Poți decide între zeci de finisaje colorate, pentru a se potrivi cu stilul tău.

3. Robustă, durabilă și ușor de asamblat

Fiind un material maleabil, metalul face ca scara exterioara să fie ușor de manevrat și instalat, spre deosebire de cea din lemn. Aceasta conferă siguranță crescută utilizatorilor, fiind realizată complet din metal, îmbinat cu profile zincate și țevi rectangulare.

Proiectată pentru a rezista unor condiții aspre, scara metalica exterioara poate rezista la un grad ridicat de presiune și uzură. Astfel, ești asigurat ca treptele nu se vor deforma, chiar și după cele mai reci ierni. Este gândită pentru a preveni accidentele și pentru a facilita accesul către acoperișul unei clădiri sau etajele superioare. Ne-am asigurat de aceste aspect prin a include o protecție specială împotriva căderii.

Comandă acum cu încredere următoarea ta scara metalica exterioara! La Emi.ro, avem propria fabrică și experiență de 18 ani în domeniu! Respectăm toate certificările și normele în vigoare, pentru oferi mereu produse ce tin pasul cu noile standarde. Îți asigurăm consultanță profesională, proiectare, fabricare, montaj și service a produselor noastre!

Articole similare

Service 24/7