Protejarea spațiilor cu perdele și grilaje metalice

Pentru a proteja un spațiu închis, mai ales dacă vorbim de un spațiu industrial, este foarte important să alegem cele mai bune perdele și grilaje metalice. Atât perdelele, cât și grilajele metalice reprezintă soluții complete pentru a închide și proteja spațiile comerciale, industriale și civile. Sunt foarte avantajoase, deoarece pot acoperi suprafețe mari și oferă adaptabilitate și protecție. Pot fi manevrate manual sau acționate electric.

Grilajele metalice trebuie să asigure o protecție sporită față de o serie de factori externi precum lumina puternică a soarelui sau intrărilor prin efracție. Pentru a evita situațiile neplăcute, este bine să țineți cont de anumite aspecte elementare legate de modul de montare a grilajelor metalice, precum și calitatea acestora.

Detalii despre perdele și grilaje metalice

EMI Internațional vă pune la dispoziție grilaje metalice cu tuburi ondulate din oțel galvanizat, având un diametru de 14 mm. De asemenea, acestea vin la pachet cu agrafe speciale care ajută la îmbinarea tuburilor de înaltă rezistență. Perdelele metalice au lamele din oțel galvanizat, microperforate sau pline. Profilul de îmbinare a lamelelor este unul de înaltă rezistență și special conceput pentru a împiedica mișcarea lor pe orizontală. Atât perdelele, cât și grilajele metalice au o lamelă finală confecționată din aluminiu anodizat cu garnitură din cauciuc pentru etanșare. Pe site-ul EMI Internațional veți găsi perdele și grilaje metalice cu o lățime de 12 metri și o înălțime de 8 metri. De asemenea, se pot face comenzi speciale pentru dimensiuni mai mari.

Diferența dintre grilaje metalice și grilaje de tip rulou

Este foarte important să nu facem o confuzie între grilaje metalice și grilajele de tip rulou. Acestea din urmă se utilizează la acoperirea spațiilor mici. Pot fi confecționate din lemn, fier, aluminiu sau PVC și se montează la exteriorul ferestrelor.

Chiar dacă dorim să acoperim spații mici, este mai indicat să folosim grilaje metalice corespunzătoare, deoarece oferă o protecție antiefracție mult mai eficientă.

Grilajele și perdelele metalice furnizate de EMI Internațional răspund celor mai înalte exigențe de sigurantă și conferă cel mai bun raport calitate / preț în cel mai scurt timp de fabricare.