Proprietarii de magazine aleg perdelele și grilajele metalice Emi

ușa metalică

Grilajele metalice reprezintă una dintre cele mai eficiente și practice soluții atunci când vine vorba de securizarea spațiilor comerciale, acționând ca o barieră între vitrinele magazinelor și zonele publice și aglomerate. Aceste sisteme sunt flexibile și expandabile, ceea ce face le face foarte ușor de manevrat, de închis și deschis manual. Mai important, grilele nu întăresc doar securitatea, ci oferă și un aspect modern magazinului dumneavoastră.

Pentru că orice spațiu comercial necesită protecție superioară, proprietarii trebuie să ia în considerare instalarea unor grilaje metalice. Aceste grilaje metalice pentru spații comerciale se găsesc sub diferite forme și mărimi, în funcție de nevoile și preferințele clienților și ale spațiului cu pricina.

 

ușă metalică gri

 

Moderne, sigure și de durată – grilajele metalice EMI

 

Grilaje metalice sunt produse alcătuite din bare de oțel galvanizat, ceea ce le conferă rezistență pe timp îndelungat. Rolul principal al acestora este de a asigura protecție împotriva pătrunderii prin efracție și a furturilor din magazine.

Cele mai potrivite grilaje metalice pentru spații comerciale sunt grilaje metalice rulabile. Acestea sunt singurele modele de grilaje metalice care pot fi acționate automat, cu ajutorul unei telecomenzi. Greutatea mare a grilajelor, de peste 100 de kilograme, poate fi controlată automat, dar și manual, doar în cazuri de urgență.  Sistemul de acționare a grilajelor diferă în funcție de tipul de motorizare:

  • manuală, prin tragere directă;
  • electrică;
  • motor axial;
  • motor tubular;
  • motor lateral.

Grilaje metalice rulabile sunt rezistente, transparente, dar și ușor de întreținut și de manevrat. Transparența este un alt mare avantaj care le permite clienților să vadă marfa din magazine, chiar și când programul s-a încheiat.

Perdelele și grilajele metalice sunt soluțiile ideale de închidere și protejare și pentru spațiile industriale sau halele de producție. Deținătorii și administratorii spațiilor industriale folosesc perdele și grilaje metalice de tip rulou sau chiar de alte tipuri, deoarece acestea acționează ca o barieră împotriva factorilor externi, precum fenomene meteorologice sau musafiri nepoftiți, protejând bunurile depozitate în interiorul spațiului industrial.

Grilajele și perdelele metalice furnizate de EMI Internațional răspund celor mai înalte exigențe de siguranță și conferă cel mai bun raport calitate / preț în cel mai scurt timp de fabricare. Cere și tu o ofertă personalizată!

Articole similare

Service 24/7