Porți industriale culisante

Porți industriale? Alegerea unei porți care să se plieze perfect pe tipul tău de afacere nu a fost niciodată o sarcină ușoară. Iată două variante din care să poți alege.

Porți industriale culisante autoportante

Cunoscută pentru fiabilitatea de care dau dovadă, porțile culisante autoportante EMI funcționează la cele mai înalte standarde, chiar și în condiții grele, precum: ploaie, zăpadă sau temperaturi extreme. O astfel de poartă are dimensiuni de până la 12 metri lățime, pasaj util, și de până la 2,5 metri înălțime, dar poate fi concepută și la alte dimensiuni, la comandă. Canatul este alcătuit dintr-o structură și un profil de ghidare rectificate și aliniate pentru a crea un echilibru constant și o manevrare facilă. Șasiul este compact și portant, iar profilul de ghidare este făcut din inox,pentru o anduranță longevivă. Din punct de vedere al finisajelor, aceasta prezintă zăbrele, tablă, plasă de gard și chiar lemn sau materiale de plastic. Culoarea vopselei poate fi aleasă de către client, din gama RAL, iar cele două straturi aplicate asigură o protecția anticorozivă. Pentru o manevrare mai ușoară se recomandă aplicarea unui motor electric cu pinion. Acesta acționează mecanic și prezintă și o debocare pe manual.

Porți industriale culisante pe șină

Pentru a beneficia de un spațiu lateral redus, poarta culisantă pe șină este alegerea potrivită. Aceasta se remarcă prin robustețea și durabilitatea în timp de care dă dovadă. Fabricația standard se face cu o înăltime de până la 2,5 metri și o lățime de trecere de maxim 15 metri. Canatul este compus din țevi de oțel rectangulare, asamblate prin sudură. Prin aplicarea a două straturi de vopsea din gama de culori RAL, aceasta căpătă o protecție anticorozivă. Ghidajul porții se face pe role cu diametrul de 100mm, ceea ce face manevrarea foarte facilă.

Alături de o echipă de specialiști, alegerea ta va fi mult mai ușoară. Emi International îți oferă pachetul complet: consiliere, fabricare, montaj și mentenanță.

 

 

 

 

 

Articole similare

Service 24/7