Porti automatizate – solutii pentru fiecare industrie

Portile automatizate au un rol important pentru accesul intr-un spatiu de productie sau de depozitare. Acestea au un nivel de confort si de siguranta marit si pot face ca fiecare spatiu sa fie mai mult decat perfect.

Scopul acestora este de a veni in ajutorul tuturor tipurilor de industrii cu un acces mai facil si cu mai mult confort.

Cate tipuri de porti automatizate exista?

Tehnologia a avansat foarte mult in ultimii ani si, in prezent, afacerile se pot bucura de mai multe tipuri de automatizari, printre care putem enumera:

Porti automatizate cu motor cu operare pe cilindru

Aceste tipuri de porti sunt recomandate in cazul procesului de automatizare a unor porti batante. Acest lucru se datoreaza faptului ca poarta are o greutate destul de mare si sunt realizate in special din fier.

Porti automatizate cu motor cu brate

Aceste tipuri de porti automatizate sunt recomandate atunci cand greutatea portilor este medie spre mare. Cel mai mare avantaj pe care il au portile automate cu motor cu brate este ca se pot realiza din orice material

Porti automatizate cu motor de poarta culisanta

Procesul de automatizare este cel care schimba complet regulile si are nevoie de o atentie mai mare.

Beneficiile oferite de portile automatizate

Portile automatizate sunt la mare cautare, in special in industrii precum cea logistica sau de productie industriala. Acestea ofera siguranta si confort si contribuie la crearea unui design placut. In cele de mai jos vei putea afla toate beneficiile aduse de portile automatizate astfel incat sa ai siguranta ca ai luat cea mai buna alegere.

Confort

Cel mai mare beneficiu adus de portile automatizate este ca iti ofera o modalitate convenabila pentru a deschide si pentru a inchide portile. Vei putea face asta cu cea mai mare usurinta indiferent de vreme sau de ora. Atunci cand ajungi in apropierea portilor acestea se vor deschide rapid si nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la blocarea acestora.

Securitate

Portile automatizate sunt echipate cu caracteristici care le imbunatesc securitatea. Atat deschiderea cat si inchiderea acestora se va realiza in cele mai bune conditii, iar asta te va ajuta sa iti protejezi mai bine compania. Securitatea trebuie sa primeze, atunci cand vrei sa iti protejezi produsele si afacerea.

Siguranta

Un alt motiv pentru care trebuie sa optezi pentru portile automatizate este ca ofera siguranta mai presus de orice. Poti avea linistea ca afacerea ta nu va avea de suferit. Tu singur vei decide cand poarta se va deschide si cand se va inchide astfel incat sa ai parte de intimitate dar si de siguranta.

Design

Designul acestora este un alt criteriu pe care il poti lua in calcul. O poarta automatizata va oferi cu siguranta un aspect vizual mult mai placut. Modelul ales depinde doar de tine si de gusturile tale, alege de fiecare data un model care sa te reprezinte si care sa te multumeasca o perioada mai mare de timp.

EMI iti ofera portile de care ai nevoie

La EMI vei gasi de fiecare data specialistii care sa iti ofere toate sfaturile de care ai nevoie si care sa te indrume in alegerea celor mai potrivite porti automatizate pentru nevoile afacerii tale.

Articole similare

Service 24/7