Poartă culisantă industrială – soluție pe termen lung pentru spații industriale

solutie pentru spatii industriale pe termen lung poarta culisanta industriala

Spațiile industriale au devenit la fel de importante ca cele rezidențiale, din punct de vedere al siguranței. Un domeniu în creștere și dezvoltare care a surprins piața activă, a fost domeniul automatizărilor industriale cu sistem culisare poartă. O poartă culisantă industrială se pliază pe cerințele utilizatorilor, putând fi integrată în orice spațiu, indiferent de dimensiune, arhitectură, poziție.

Poartă culisantă industrială – acționare dublă

O poartă culisantă industrială se bazează pe un sistem de deschidere prin culisare pe o șină. Poarta industrială culisantă este realizată din cadre zincate la cald, prevăzută cu role pentru ghidajul superior și roți cu șină la partea inferioară. Acțiunea de deschidere/închidere se realizează prin mișcări simple stânga-dreapta. Însă avantajul cel mai mare este acela că pot fi acționate electric, doar cu o apăsare de buton, instalând un motor amplasat în partea superioară: 80 V, 4 kw. Pentru situații de urgență, motorul este prevăzut cu un sistem de acționare manuală în caz de avarie.

Combinația ideală între design modern și siguranță

În zonele industriale, traficul este mult mai intens iar deschiderile și închiderile porții instalate trebuie să fie făcute rapid dar și sigur. În procesul de realizare, acestui tip de poartă i se adaugă o perie inferioară / lateral, cât și profile pentru inserarea panourilor de tip sandwich. Aceste panouri au structură externă definite din oțel galvanizat /aluminiu prevopsit pe ambele fețe pentru rezistență în timp. În plus, sunt acoperite cu două straturi de vernil-email pe bază de poliester (25 mμ) peste care se aplică un film de protecție cu o grosime de 40 mm.

În etapa producției se aplică o bandă de PVC la vârful panoului pentru izolare și o garnitură la partea inferioară pentru etanșeizare; izolația panourilor la interior se face prin spumă poliuretanică, cu densitatea de 40kg/m3.

Construcția solidă și manevrarea sigură și puternică oferă acestor porți culisante industriale o perioadă mare de viață, cu efort minim de întreținere.

Prin urmare, porțile culisante industriale sunt o combinație de rezistență, rigiditate siguranță cât și design modern. Orice investiție de acest gen este un beneficiu pentru spațiul dumneavoastră, în special cele fabricate de EMI Internațional.

Articole similare

Service 24/7