Poarta culisanta automata – caracteristici si beneficii

Poarta manuala obisnuita a fost demult inlocuita cu poarta culisanta, o modalitate mai sigura si mult mai simpla prin care iti poti securiza locuinta. Daca acum mult timp o astfel de poarta era doar un moft in prezent a inceput sa devina din ce in ce mai cautata. Tot mai multe persoane opteaza pentru o poarta culisanta autoportanta din varii motive.
O poarta culisanta se deschide prin culisare, adica cu ajutorul unei sine. Cel mai mare avantaj al acestui tip de poarta este spatiul larg pe care il pune la dispozitie dar si greutataea mare pe care materialele o suporta. Toate dispozitivele din care aceste tipuri de porti sunt realizate pot rezista la greutati mari, de pana la 3.500 si 4.000 de kilograme.

Caracteristici si beneficii – poarta culisanta

Un sistem culisare poarta trebuie sa fie ales cu multa atentie. Mai intai de toate trebuie sa stii o poarta cu un motor mai mare are si o durata de viata mai mare. Cu cat optezi pentru un sistem poarta culisanta mai bun cu atat te vei putea bucura de produsul tau o perioada mai mare de timp.
Ori de cate ori alegi o poarta culisanta industriala trebuie sa stii care este deschiderea utila de care ai nevoie. Cu o masuratoare exacta vei stii ce decizii sa iei ca sa poti avea parte de un produs perfect care sa corespunda in totalitate cu cerintele tale.
Un alt element pe care trebuie sa il mai iei in calcul atunci cand esti interesat de o poarta hala industriala este numarul de deschideri ale portii intr-o anumita perioada de timp. Mai exact daca ai nevoie sa deschizi poarta de 10 ori pe zi atunci este recomandat sa alegi un sistem cu un ciclu de 65-80%.
O poarta realizata calitativ are parte de role poarta culisanta de cea mai buna calitate. Un produs pe care sa te poti baza o perioada mare de timp are nevoie de piese de cea mai buna calitate.

Beneficiile pe care serviciul de automatizare poarta culisanta ti le ofera

Securitate si confort
Atunci cand vrei sa ai parte de o locuinta sigura trebuie sa te folosesti de o poarta culisanta. Motoarele pe care acest tip de poarta il detin fac ca patrunderea prin efractie sa fie aproape imposibila. In plus, toate functiile de siguranta ale acestor tipuri de porti sunt testate de specialisti iar asta iti ofera un plus de siguranta si de confort.

Design aparte
Unele modele au parte de un design aparte care iti ofera o locuinta incredibila. Vei avea parte de discretia de care ai nevoie deoarece acest tip de poata are o dimensiune mare si un design care sa nu permita trecatorilor sa vada in curte.
Emi este locul de unde poti obtine poarta de care ai nevoie. Calitatea produselor puse la dispozitie dar si siguranta serviciilor oferite iti va garanta faptul ca ai luat cea mai buna decizie. O poarta este practic produsul care iti va oferi siguranta si confort. Alege cel mai calitativ produs pentru a avea parte de rezultate pe masura.

Articole similare

Service 24/7