Plasă de gard împletită: avantaje, montaj și utilizare

Plasă de gard împletită avantaje, montaj și utilizare

Gardul este un element esențial pentru orice spațiu, fie locuință, birou, loc de depozitare etc. Acesta îndeplinește mai multe roluri: delimitează suprafața deținută de tine față de restul proprietăților, protejează curtea de factorii externi (animale sălbatice, infractori etc) și oferă un aspect plăcut întregii proprietăți.

Pentru alegerea gardului potrivit pentru spațiul tău trebuie să ai în vedere mai mulți factori, în special scopul instalării unui gard și arhitectura proprietății. Unul din cele mai populare tipuri de gard este cel din plasă de gard împletită, numit și gard împrejmuire în stil american.

În acest articol vei afla care sunt avantajele acestui tip de gard, modul de construcție și locuri în care poate fi utilizat:

Care sunt avantajele utilizării unei plase de gard împletită

Plasa de gard împletită este o opțiune foarte versatilă care poate fi utilizată pentru realizarea unor garduri cu diferite forme și mărimi. Iată care sunt avantajele de care te vei bucura dacă alegi să îți împrejmuiești proprietatea cu acest tip de material:

  • Un gard american poate fi folosit pentru a delimita o varietate de proprietăți de la locuințe și birouri până la depozite și șantiere;
  • Plasa de gard împletită este făcută din oțel galvanizat deci este foarte rezistentă atât la impact cât și la diverși factori externi precum caniculă, vânt puternic sau îngheț;
  • Datorită materialului din care este confecționat un gard în stil american, instalarea va fi foarte simplă și rapidă;
  • Acest tip de împrejmuire poate fi instalat pe orice tip de teren, chiar dacă este în pantă.

Cum este montat un gard în stil american

EMI Internațional vă pune la dispoziție un gard de împrejmuire dotat cu pliuri de rigidizare, special creat pentru a vă ajuta să vă protejați proprietatea.

Montajul pentru gardurile comandate de la noi se va face într-o fundație izolată, cu dimensiuni 300 x 300 x 800 sau continuă și pe plăcuțe metalice prinse cu ancore pe platforma de beton.

Plasa este realizată din oțel galvanizat la cald iar diametrul standard al sârmei este de 5 mm. Pentru o rezistență cât mai bună în timp, ochiurile plasei au o dimensiune de 50 x 200 mm și sunt sudate la fiecare intersecție. Panourile pot avea o înălțime de la 0,6 la 2,4 m și o lățime de 2,5 m.

Ce proprietăți pot fi împrejmuite cu plasă gard împletită

Plasa de gard împletită poate fi utilizată pentru împrejmuirea oricărei proprietăți. Astfel, gardul poate fi folosit pentru a delimita atât spații publice precum parcuri sau grădini, cât și pentru cele private precum depozite sau locuințe.

O împrejmuire gard metalic în construcții va delimita zona în care se lucrează activ pentru a asigura siguranța cetățenilor și a proteja intimitatea lucrătorilor. Deoarece plasa este foarte ușor de instalat este recomandată pentru cei care au nevoie de o lucrare rapidă.

Materialul plasei nu este doar rezistent, ci are și un aspect estetic, ideal pentru a fi folosit pentru a vă proteja propria locuință. Pentru un plus de intimitate, puteți oricând să adăugați un gard viu care să blocheze vederea trecătorilor.

 

Un gard împrejmuire realizat din plasă de gard împletită este o alegere bună pentru a demarca orice tip de teren sau proprietate deoarece se instalează rapid, rezistă bine în timp și are un aspect plăcut vizual.

Articole similare

Service 24/7