Modele de usi culisante de interior si exterior

La Emi International oferim servicii integrate de proiectare, fabricare si montare, inclusiv pentru usi culisante. Acestea sunt unele dintre cele mai solicitate produse de catre clientii nostri, de aceea si portofoliul nostru s-a largit si poate oferi mai multe tipuri de astfel de modele de usi culisante. Impreuna vom trece rapid prin acestea pentru a va ajuta sa gasiti usa culisanta potrivita pentru afacerea dumneavoastra.

 

Usa culisanta tip ghilotina

Usa culisanta tip ghilotina este folosita in special pentru a inchide goluri mari din peretii rezistenti la foc, acolo unde spatiul lateral este limitat sau procesul tehnologic o cere. In mod evident, usile culisante tip ghilotina sunt si ele rezistente la foc, pentru a asigura siguranta tuturor la locul de munca.

Acest tip de usi culisante stau de obicei deschise si se inchid in mod automat cu ajutorul unei contragreutati in cazul in care apare un incendiu.

Aceste usi pot fi compuse din unul sau chiar mai multe canaturi, in functie de dimensiunea pe care o are buiandrugul. Pentru aceste modele de usi culisante va putem oferi si un finisaj realizat in cuptor cu vopsea email in gama RAL, pentru o estetica placuta, adaptata la identitatea vizuala a afacerii dumneavoastra.

In cazul in care energia electrica se va intrerupe, aceste usi sunt echipate cu baterie pentru mini-centrala, asigurand o functionare normal, si cu doua detectoare de fum pentru a preveni izbucnirea incendiilor.

 

ușa culisantă hotel

 

Poarta culisanta industriala

Parte din gama de modele uși culisante, poarta culisantă este foarte populară în rândul marilor centre comerciale. Sunt folosite în mod special pentru a proteja spațiul industrial de factorii externi, precum fenomeme meteorologice sau oaspeți nedoriți. Mai mult, ele pot fi folosite pentru a separa două încăperi, păstrându-și rolul estetic.

Cu un design solid, poarta culisantă industrială este foarte bună împotriva temperaturilor extreme sau a fenomenelor meteorologice, precum ninsoare sau ploaie.

 

Usa culisanta pe sina

Marele avantaj al acestor tip de usi culisante este ca nu ocupa mult spatiu in momentul dschiderii sau inchiderii, fiind perfecte pentru spatii mici. Daca detineti un depozit mic pentru stocarea marfurilor, usa culisanta pe sine este ceea ce cautati. Glisarea laterala permite obtinerea unui spatiu de manevra mai mare, in timp ce se creeaza si o manevrabilitate mai mare pentru camioane sau tiruri in dreptul acesteia.

Acestea sunt cateva modele de usi culisante din portofoliul Emi International. Pe langa productia efectiva de usa culisanta, ne ocupam in totalitate si de consiliere, montare, mentenanta si service 24/7, pentru a va asigura tot ce aveti nevoie la cel mai inalt nivel si cea mai buna calitate.