Mai mult decât uși industriale

Emi International și-a făcut apariția pe piața românească acum mai bine de un deceniu și, de atunci, livrează calitate și anduranță. Emi International transpune nevoile clienților în schițe, iar schițele în uși industriale. Cum reușim?

Pasiune pentru uși industriale

Pasiunea este cheia succesului. Din pasiune pentru ușile industriale de cea mai buna calitate am dat naștere acestui brand. Țelul nostru este să închidem ermetic business-ul tău. Îmbinarea armonică a calității serviciilor sau produselor oferite, munca în echipă și pasiunea pe care o punem în ceea ce facem alcătuiesc rețeta unei reușite de proporții.

Echipă

Emi înseamnă mai mult decât uși industriale, înseamnă echipă, înseamnă realizarea unor proiecte complete și complexe. Îndeplinirea celor patru pași indispensabili pentru reușita unui proiect implică, în primul rând, colaborare. Fiecare individ are un rol prestabilit foarte important în conceperea produsului final.

Proiecte

Fiecare proiect pe care îl ducem la bun sfârșit adaugă portofoliului nostru un plus de încredere pentru viitoare parteneriate. Proiectele efectuate până în prezent sunt cartea noastră de vizită. Indiferent de notorietatea clienților noștri, toți au un comun acest aspect: siguranța afacerii lor. Împreună transformăm visurile lor în realitate.

Carieră

Emi International crede în puterea de dezvoltare. Susținem formarea angajaților noștri și ne dorim doar ascendență pe toate planurile. Emi, dincolo de serviciile pe care le oferim, înseamnă echipă, oameni. Suntem în continuă dezvoltare și, de aceea, și echipa noastră trebuie să se mărească cu fiecare proiect pe care îl contractăm.

Credeam că reușita vine prin muncă în echipă. Atunci când vine vorba despre produsele noastre, Emi International se remarcă detașat. O echipă într-o continuă dezvolatarea, materiale de top, sute de proiecte de succes, acestea sunt ingredientele necesare în completarea afacerii tale. Lasă-ți afacerea pe mâinile unor specialiști!

Articole similare

Service 24/7