Instalează rulouri metalice exterioare pentru un spațiu industrial modern

De ce instalăm un rulou metalic? Pentru a asigura trecerea între două spații, interior-exterior, cu un trafic zilnic intens. Rulourile reprezintă o barieră solidă și opacă utilizată pentru delimitarea spațiilor industriale sau comerciale. Rulourile metalice pot fi utilizate, de asemenea, ca elemente de siguranță la intrarea în spații comerciale, unde, pe lângă siguranță, estetica joacă și ea un rol important.

Fie că e vorba de spații comerciale unde este nevoie de o închidere cu un design impecabil și o funcționare silențioasă sau de spații industriale unde este nevoie de rezistență și fiabilitate ridicată, EMI Internațional are ruloul potrivit pentru spațiul deținut.

Avantajele unui rulou metalic

Avantajele sunt numeroase, dar întâi avem nevoie de o descriere detaliată. Rulourile metalice fabricate de EMI sunt prevăzute cu lamele metalice termoizolate, ce se rulează deasupra golului. Acest sistem ne oferă primul avantaj al folosirii rulourilor, economiserea spațiului disponibil. Lamelele folosite la fabricare, au standarde de rezistență mecanică ridicate, ruloul putând face față unei frecvențe mari de utilizare.

Sistemul de acționare este mai simplu decât ai crede. Sistemul de închidere/deschidere poate fi controlat atât prin intermediul telecomenzii, cât și cu ajutorul unei cartele. Sistemul este acționat de un motor electric cu tensiunea de 380V/50Hz. Prin urmare, rulourile metalice pot fi instalate atât în  variantă manuală, cât și în variantă automată, în funcție de preferință și nevoia utilizatorului.

Siguranța e la ea acasă. Materialele din care sunt confecționate oferă protecție și sistem antiefracție, pe termen lung.

Ideale pentru orice spațiu

Datorită flexibilității lor, acestea pot fi montate în spații diferite. Montarea rapidă și facilă, cât și acționarea simplă le permite adaptarea cu ușurință în orice stil architectural, oferind totodată un plus de eleganță spațiului. Acestea pot reprezenta o alternativă acolo unde montarea altor categorii de uși este imposibilă.

Culoarea rulourilor ține de opțiunea utilizatorului, acestea putând avea orice nuanță din paleta RAL, iar vopsirea se face în câmp electrostatic.

Iar pentru a spori siguranța utilizării acestui sistem de închidere, se pot monta opțional bariere optice pentru detectarea obstacolelor și lampă de semnalizare.

Rulourile metalice sunt folosite acolo unde este nevoie atât de siguranță, cât și de confort!