Închideri industriale – Clienții noștri

Una dintre cele mai de preț dorințe ale echipei Emi International este ca toți clienții săi să primească ceea ce își doresc. Atunci când aceștia apelază la noi, își doresc soluții optime pentru afacerile lor. De-a lungul timpul, am completat puzzle-ul multor companii de renume. Pe lângă un sistem de închideri industriale, am oferit și mentenanță, consiliere și asistență rapidă pentru orice problemă.

Un portofoliu complex cu si despre închideri industriale

Ne recomandă atât experiența pe care o avem în această industrie. De asemenea, și clienții mulțumiți pe care îi menținem în portofoliul nostru. Având în vedere domeniul în care operăm, majoritatea clienților sunt foarte cunoscuți. Probabil ați trecut pragul magazinelor sau companiilor lor de multe ori. De fiecare data când ați făcut-o, ați trecut prin sistemul de închideri industriale EMI. Iată câțiva dintre aceștia și părerile lor cu privire la sistemul de închideri industriale pe care le folosesc.

Noriel

Noriel este un magazin de jucării pentru copii, bine cunoscut în lumea întreagă. Aceștia consideră serviciile noastre unitare, deoarece oferim soluții și nu probleme. Una dintre iregularitățile care au survenit în buna funcționare a sistemului lor de închideri industriale a fost rezolvată în cincisprezece minute de la sesizarea făcută, iar o alta în două ore.

Deichman

Deichman este un brand internațional cunoscut pentru comercializare de încălțăminte și accesorii. Aceștia și-au început partneriatul cu noi în 2011, cu privire la servicii de service și mentenanță pentru sistemul de închideri industriale antipanică și pentru grilaje exterioare. Echipele care au acționat în cazul apariției unor probleme, au fost descrise ca fiind promte, flexibile și cu un grad ridicat de profesionalism, având în vedere gradul mare de acoperire pe care îl avem în rețeaua Deichman, și anume: în toată țara.

De-a lungul anilor am adunat experiențe diverse, iar pe baza lor am creat o echipă completă, gata să intervină ori de câte ori este nevoie. EMI International transformă afacerea ta într-un sistem perfect.