Funcționalitățile și avantajele unei uși secționale

usi sectionale

O ușă industrială secțională întrunește mai multe functionalităti și calități decât aceea de a asigura închiderile și deschiderile unui spațiu. Prin definiție, aceste uși secționale sunt destinate locurilor cu trafic intens, cum ar fi depozite, zone de producție, arii de vânzare. În plus, acestea permit o izolare facilă a zonelor de lucru cu diferentă de temperatură, de zgomot și de praf.

Usi secționale manevrabile

Avantajul principal al utilizării acestor tipuri de uși este modul de deschidere și închidere pe verticală, utilizatorul având, astfel mai mult spațiu disponibil pentru desfășurarea activității. Acestea sunt alcătuite din secțiuni plasate pe orizontală, compuse din 2 straturi de tablă de oțel umplute cu spumă poliuretanică, un al doilea criteriu bifat pe lista de cerințe și anume materiale de calitate folosite.

Ușile secționale sunt ideale pentru a fi folosite în spații cum sunt depozitele, sau zonele cu diferență de temperatură sau zgomot, datorită structurii și materialelor folosite la confecționare. Ușile secționale produse de EMI au calităti de izolare (termică și fonică), sunt robuste și anti-efracție, ceea ce inseamnă că rezistență e la nivel înalt. În plus sunt izolate termic și fonic, datorită construcției de tip sandwich.
În cazul afectării unui singur panou, acesta se poate repara ușor, fără să fie nevoie să se înlocuiască întreaga ușă. Aceste uși secționale beneficiază chiar și de o protecție suplimentară pentru evitarea unor posibile accidente.

Configurarea ușilor industriale secționale

Ușile industriale pot fi configurate în funcție de amplasarea acestora și a necesitătilor pătrunderii luminii. Fie optezi că ușile industriale să fie integral transparente, fie opace. De asemenea, și culoarea rămâne la latitudinea clientului. Procesul final constă în nisare prin vopsire în câmp electrostatic nuantă RAL. Opțional, ușile flexible rulabile pot fi prevăzute și cu sisteme de sigurantă, fotocelule sau limitatoare de cursă sau bariere optice pentru detectarea obstacolelor.

Pentru a spori siguranța și protecția utilizatorilor ușilor secționale industriale, trebuie ca verificarea acestor uși să se realizeze în mod regulat. Pentru acest serviciu este recomandat să apelați de fiecare dată la specialiștii EMI Internațional.

Articole similare

Service 24/7