Despre etapele de planificare ale proiectelor marca EMI 

Usile industriale sunt o componenta importanta in infrastructura afacerilor axate pe comert, de exemplu, ce dispun de depozite. O astfel de usa ofera numeroase avantaje importante, printre care se numara facilitarea accesului masinilor de transport marfa. 

Daca te intereseaza o usa metalica industriala pentru afacerea ta, poti sa iti indrepti atentia catre EMI, care vine in ajutorul tau intr-un mod profesional. Cu ajutorul EMI poti beneficia de o usa sectionala personalizata, astfel incat aceasta sa se potriveasca cat mai bine nevoilor depozitului pe care il conduci. 

Citeste in continuare articolul si afla cum se desfasoara procesul de proiectare si realizare a usilor industriale sectionale.  

Etapele proiectelor EMI 

  • Consiliere 

In etapa de consiliere se indentifica nevoile si dorintele clientului, astfel incat sa poata fi oferit cel mai bun rezultat.  

In urma evaluarii, se dezvolta mai multe solutii personalizate, astfel incat sa fie aleasa varianta finala. EMI este alaturi de client in permanenta, fapt pentru care hotararea nu este luata pe cont propriu, ci impreuna cu o echipa de profesionisti.  

Aceasta este primul pas catre gasirea si realizarea unor usi industriale de calitate, pentru fiecare afacere in parte.  

  • Proiectare si productie 

In etapa de proiectare si productie se concepe de la zero usa industriala care urmeaza sa fie montata in incinta depozitului.  

Productia se realizeaza rapid si in mod profesional, deoarece EMI lucreaza cu experti in domeniu. Standardele de lucru sunt internationale, motiv pentru care rezultatele finale ale proiectelor sunt intotdeauna satisfacatoare. 

Acest pas este cel mai important, fapt pentru care echipa EMI lucreaza cu seriozitate, implicare si devotament, astfel incat sa nu apara erori in niciuna dintre etape.  

  • Montaj 

Dupa ce este finalizata usa industriala comandata, aceasta este transporta la punctul de lucru al clientului, urmand apoi sa fie montata cu ajutorul profesionistilor. Este esential ca montajul sa fie realizat ca la carte, astfel incat aceasta sa functioneze in parametri si sa fie prelungita durata de exploatare si nivelul de eficienta a acestora.  

Nu doar clientii aflati in proximitatea Bucurestiului beneficiaza de acest avantaj major, ci toate firmele, de la nivel national. Cu alte cuvinte, daca esti din Timisoara, de exemplu, si iti doresti o usa sectionala marca EMI, apeleaza cu incredere, deoarece vei beneficia de toata logistica de care ai nevoie. 

  • Mentenanta 

Rolul EMI nu ia sfarsit dupa ce usa este montata, deoarece brand-ul ofera servicii de mentenanta tuturor consumatorilor. 

Poti beneficia de acest serviciu la orice ora din zi din noapte, in orice colt al tarii. Preventia garanteaza functionalitatea usilor industriale pentru cat mai mult timp, fapt pentru care se pune mare accent pe mentenanta.  

In plus, la EMI, clientii sunt pusi pe primul loc, fapt pentru care satisfactia si multumirea acestora conteaza mai mult decat orice alt aspect. 

Altfel spus, EMI nu este doar producatorul usilor sectionale de care ai nevoie, ci este un colaborator pe termen lung, care se ocupa de functionalitatea produselor oferite. Alege EMI daca iti doresti sa colaborezi cu liderul de piata pe segmentul sistemelor de inchideri industriale din Romania. 

Articole similare

Service 24/7