Designul ușii sectionale pentru hala este potrivit afacerii tale?

În cazul în care afacerea ta are activități care se desfășoară în hale de producție sau de depozitare, este important să asiguri un trafic rapid și fluidizat eficient prin căile de acces pentru persoane și pentru marfă. Montarea unor uși industriale secționale poate fi o decizie foarte practică și avantajoasă pentru afacerea ta, având în vedere avantajele unui asemenea sistem de acces.

Ce avantaje are o usa sectională hala

Iată câteva dintre cele mai relevante și practice avantaje pe care o usa sectionala hala le poate avea datorită materialelor din care este construită și a sistemelor cu care este dotată:

Materiale de calitate

O usa sectionala hala ca cea din oferta EMI International este construită din 2 straturi de tablă de oțel, umplute cu spumă poliuretanică. Suprafețele exterioare sunt acoperite cu două straturi de vernil-email pe bază de poliester in diverse nuanțe, peste care se aplică un film de protecție. O bandă din PVC este aplicată la vârful panoului, pentru izolare, iar o garnitură de cauciuc la partea inferioară, pentru etanșeizare. Sistemele de ghidaj și de echilibraj sunt realizate din oțel de înaltă calitate. Anumite spații sunt prevăzute cu modele de ușă secțională rezistentă la foc, pentru a proteja persoanele și bunurile expuse unui potențial incendiu.

Securitate sporită

Pentru a asigura o usa sectionala hala împotriva oricăror accidente în exploatare se montează sisteme de securitate în cazul ruperii cablurilor sau al arcurilor. Fiecare punct de intersecție între secțiuni este ranforsat pentru o securitate sporită, descurajând astfel tentativele de forțare a acestor uși secționale. Folosirea de uși și porți secționale protejează termic împotriva temperaturilor exterioare. Totodată, acestea nu permit fenomenelor meteorologice precum ninsoarea sau ploaia, să afecteze spațiul izolat.

Design ergonomic

Modul în care sunt gândite secțiunile care compun o ușă secțională hală și dispunere lor pe plan orizontal permit montarea acestora chiar și într-un spațiu restrâns, mecanismele ocupând puțin spațiu. Manevrarea acestui tip de ușă se face facil, manual, datorită mânerelor încastrate sau automat, pentru a putea fi deschise/închise de la distanță. Designul ergonomic permite folosirea eficientă a spațiului, iar deschiderea rapidă asigură un flux eficient în și din halele în care sunt instalate. Acestea sunt avantaje certe pentru afacerea ta!

Costuri optime

Dacă o să cauți ”ușă industrială preț”, o să descoperi că montarea unei asemenea uși poate avea un cost inițial mare, datorat sistemelor care sunt instalate odată cu ușa în sine. Materialele din care este realizată, designul acestor uși, precum și spațiul mic pe care îl ocupă vor asigura o exploatare îndelungată a acesteia, cu costuri mici de întreținere și reparație. Sistemele de ghidaj ale unei usi sectionale hala produse de EMI sunt garantate până la 50000 de cicluri de deschidere-închidere. De asemenea, EMI asigură și servicii prompte de întreținere și service pentru produsele comercializate.

Dacă vrei să-și echipezi spațiile de producție sau depozitare cu o astfel de ușa secțională hală, apelează la specialiștii EMI Internațional pentru a beneficia de cele mai bune produse și servicii pentru afacerea ta.