Cum se montează usa glisanta? Ce presupune acest proces?

ușa glisantă verde

Stim din experienta ca cel mai important lucru pentru usa glisanta este montajul. Daca acestea este efectuat corespunzator, va puteti bucura pentru mult timp de avantajele ei. Insa, daca montajul este realizat de persoane neautorizate, riscati sa aveti probleme mult mai dese si mai grave decat poate parea la prima vedere.

In primul rand, este o chestiune de siguranta si securitate la locul de munca. Apoi, e vorba de fluxul continuu pe care trebuie sa il sustineti in afacerea dumneavoastra, care nu poate suferi intreruperi prea dese.

Noi ne ocupam de servicii integra de proiectare, fabricare, montaj, mentenanta si service, de aceea stim cel mai bine cum sa operam cu usi glisante si cum trebuie montate acestea. Vom trece putin prin procesul de montaj pentru usi glisante, pentru a intelege mai bine la ce ne referim.

 

ușă glisantă pe șină

 

Usa glisanta pe sistem de sine

Daca vorbim de un sistem pe sine, vorbim de robustete si durabilitate. Aceste usi glisante sunt concepute pentru a tine piept fenomenelor meteorologice grele, dar si pentru a opri intrarea prin efractie. Asadar, vorbim de usi proiectate sa reziste. Usa culisanta pe sina este prevazuta cu stalpi de sustinere din teava de otel patrata si din role, ce permit o sarcina de 400kg. De aceea montajul de usi glisante trebuie realizat doar de catre experti. Riscurile de accidentare sunt mari daca cei in cauza nu au experienta necesara.

Mai mult, aceste usi glisante pe sine pot avea pana la 2.5 metri inaltime si o latime de 15 metri. Cu aceste dimensiuni nu este de joaca si recomandam sa ne contactati de fiecare data cand aveti nevoie de montaj de usi sau mentenanta pentru acestea.

 

Usa glisanta autoportanta

Acelasi lucru este valabil si pentru usi glisante autoportante. De aceea, noi le acordam aceeasi atentie sporita in timpul montajului. Acestea sunt create sa reziste in timpul iernilor si ploilor, putand functiona chiar si in cele mai grele conditii. Atentie, insa! Acest lucru se va intampla doar daca montajul a fost realizat corespunzator. Va recomandam sa nu faceti acest tip de lucrari cu nimeni altcineva decat experti calificati, cu experienta in acest domeniu.

 

Ce trebuie sa retinem este ca usa glisanta are nevoie de o atentie sporita in timpul montajului. Astfel, nu doar ca sunt prevenite accidentele nedorite, dar si durata de viata si de functionare a acestora va fi mai mare si va veti bucura pe deplin de investitia facuta.

Articole similare

Service 24/7