Cum alegi usile industriale si care sunt beneficiile pe care le ofera 

Securitatea este esentiala in multe afaceri. De aceea, usile industriale reprezinta o necesitate pentru firmele ce au legatura cu sectoarele de productie, de exemplu. In astfel de intreprinderi, flotele de vehicule vin si pleaca, iar o astfel de usa impiedica intrarea si iesirea neautorizata a vehiculelor din spatiile comerciale.  

O usa industriala sectionala se deschide vertical, nu orizontal si spre exterior, ceea ce o face sa fie extrem de practica si usor de folosit. 

Unde sunt necesare tipurile de usi industriale sectionale? 

  • In agricultura 

In industria agriculturii, apare nevoia de depozitare a vehiculelor agricole grele, a masinilor si a marfurilor de ferma, cum ar fi carnea, lactatele sau produsele recoltate. O usa sectionala industriala le poate mentine pe toate in siguranta in depozit. 

  • In domeniul Industrial 

De la productia textila pana la productia de automobile, multe segmente industriale au o sectie de transport pentru primirea si expedierea marfurilor. Deoarece o usa sectionala se ridica rapid si vertical, usa poate lasa loc miscarii neintrerupte a vehiculelor care transporta marfuri. 

  • In comertul cu amanuntul 

De obicei, multe magazine au o zona special dedicata primirii marfurilor. Astfel o usa sectionala industriala reprezinta cea mai buna alegere pentru acestea. Usa se deschide usor pentru a primi stocurile noi de marfa intr-un mod extrem de eficient. 

Prin urmare, daca afacerea pe care o conduci produce un volum mare de marfuri, are un stoc rapid si prezinta o flota de vehicule comerciale, este necesar sa investesti in usi sectionale de calitate superioara. 

Beneficiile usilor industriale 

  • Asigurarea eficientei energetice 

O usa industriala poate regla temperatura interna a depozitului, fapt ce ajuta la economisirea costurilor de intretinere. 

Pentru companiile care necesita acces pentru vehicule si oameni, instalarea unei usi industriale poate ajuta la reglarea temperaturii, pentru a oferi personalului un confort termic crescut. 

  • Controlul zgomotului 

Usile sectionale industriale pot reduce nivelul de zgomot, datorita proprietatii de izolare. Pentru afacerile aflate in zonelor rezidentiale, apare nevoia de a mentine scazute nivelurile de zgomot. Astfel, usile industriale sectionale reprezinta solutia cea mai buna pentru desfasurarea activitatii in cele mai bune conditii.  

  • Spatiu 

Pentru depozitele cu spatiu limitat, o usa sectionala industriala poate fi de mare ajutor. Aceasta ocupa foarte putin spatiu, iar usa se misca in sus, in momentul in care se deschide, ceea ce ajuta la folosirea eficienta a spatiului disponibil. 

  • Permite trecerea luminii naturale 

Instalarea unei usi sectionale industriale poate fi o solutie eficienta pentru spatiile de lucru intunecate sau slab luminate. Lucratorii pot avea dureri de cap din cauza luminilor fluorescente, iar acest lucru poate conduce la diminuarea nivelului de productivitate. 

Astfel, o usa industriala care permite patrunderea luminii naturale reprezinta cea mai buna idee, deoarece ofera stare de bine, spor si un nivel de concentrare crescut. 

Criteriile de selectie a usilor industriale pentru hale 

  • Aspect  

Alege o usa care se potriveste cu estetica cladirii tale.  

  • Durabilitate 

Asigura-te ca materialul usii se potriveste cerintelor climatice din zona depozitului. De exemplu, o usa industriala izolata este perfecta pentru regiunile calduroase. 

  • Accesibilitate  

Pe langa usa, ia in considerare si alte cheltuieli, precum sunt accesoriile necesare montarii unei astfel de usi. Alege modelul de usa sectionala care se potriveste bugetului. 

In cele din urma, tine cont de toate informatiile de mai sus si ia in vedere usile industriale pentru afacerea ta! Emi International te poate ajuta cu cele mai frumoase, practice si eficiente modele de usi sectionale, ideale pentru depozitul pe care il detii.