CTPark Romania – cel mai mare parc logistic din Europa Centrala si de Est

CTPark este cel mai mare dezvoltator, proprietar si administrator de spatii logistice si industriale din Europa Central si de Est, deținand peste 9,4 milioane de mp, in zece tari. In Romania, CTPark detine peste 2 milioane de mp de depozite de clasa A in 15 orașe: Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Turda, Tirgu Mures, Caransebes, Ineu si Salonta.

Locatia CTPark Bucharest West este una dintre cele mai importante din portofoliul CTPark.

Mari firme isi desfasoara activitatea aici, printre ele fiind si: Ekol Logistics, Quehenberger Logistics, Geodis, Gefco, NOD (Network One Distribution) etc.

Chiar daca parcul este destinat marilor intreprinderi, pe langa depozite si infrastructura necesara desfasurarii tuturor tipurilor de activitati, acest parc logistic CTPark din vestul Capitalei a investit si in mediul inconjurator. Acesta cuprinde foarte multe spatii verzi, ce ofera un plus de relaxare si care reusesc sa atraga din ce in ce mai multi clienti in interiorul acestuia.

Cele mai importante informatii despre CTPark Bucharest West

Constructia acestui parc logistic CTPark a inceput in anul 2015 si are parte de toate facilitatile unei configuratii moderne de afaceri, mai exact: usi sectionale industriale, infrastructura de transport, cafenele, restaurante, punct medical, dar si facilitati de agrement.

Toate aceste zone sunt foarte bine gandite, deoarece CTPark Romania doreste atragerea si formarea unei forte de munca de calitate, indeplinirea nevoilor de baza a chiriasilor si oferirea unui plus de divertisment pentru fiecare locatie pe care o dezvolta si o administreaza.

In plus, trebuie cunoscut faptul ca s-a pus foarte mult pus accentul pe lumina naturala, care este mult mai buna decat cea artificiala. Sistemele de ventilatie sunt unele de ultima generatie si exista incalzire prin pardoseala. CTPark Bucharest West este dotat cu panouri solare.

Ceea ce este foarte interesant de retinut este faptul ca zona exterioara pune mare pret pe natura. Pe langa faptul ca exista foarte multe zone cu gazon, sunt prezente aici si multe specii de pomi fructiferi. Parcul este dotat si cu statii de incarcare a masinilor electrice. In plus, exista si multe piste pentru biciclete.

Locatia acestui parc logistic CTPark este una strategica, mai exact la intrarea de pe autostrada A1, si este ideala pentru toate acele companii care isi doresc sa acceseze piata din Bucuresti. In prezent, CTPark detine o suprafata de 500.000 de metri patrati, dispusa in doua parcurile logistice si industriale.

Despre CTPark Romania

Cu un portofoliu care a depasit recent 2 milioane de mp, CTPark Romania este cel mai mare dezvoltator si administrator de spatii industriale si logistice clasa A din tara.

Cele mai mari proiecte in constructie pentru CTP Romania sunt amplasate in urmatoarele parcuri: CTPark Bucharest West (la km 23 al autostrazii A1), CTPark Bucharest North (in Stefanesti), CTPark Timisoara (zona Ghiroda).

Pe parcursul anului 2021, CTP Romania si-a extins prezenta si in noi orase precum Brasov, Craiova si Oradea. Ultima locatie va fi si primul parc industrial cu terminal cargo aerian din Romania.

Daca vrei sa dezvolti o afacere si ai nevoie de solutii pentru inchideri industriale, poti solicita oferta EMI. De peste 20 de ani, EMI este liderul solutiilor de inchideri industriale, oferind,  printre altele, produse precum usa metalica industriala, usa industriala hala si toate echimamentele de care ai nevoie pentru hale, depozite, spatii comerciale etc. Alege cele mai bune echipamente pentru afacerea ta!

Articole similare

Service 24/7