Comunicare pentru uși industriale perfecte

Atunci când vorbim despre livrarea unui serviciu complet vorbim, de fapt, de muncă în echipă, de colaborare. Fie că este vorba de uși industriale sau de servicii sau produse din alt domeniu, regula este general valabilă.

Patru pași pentru uși industriale ca la carte

Cu siguranță, una dintre cele mai importante etape este fabricarea, însă, practic, aceste patru etape sunt interdependente. Consilierea ne ajută să satisfacem cu exactitate nevoia clientului; să îi oferim acestuia exact piesa de care are nevoie. Fabricarea aduce niște simple schițe la realitate. Montajul usilor industriale reprezintă piesa lipsă din afacerea clientului, iar mentenanța creează o relație de durată între noi și client.

Comunicarea cu clientul

Proiectul începe în fază de consiliere. Ascultăm cerințele clientului. Acordăm sfaturi în vederea facilitării maxime a produsului final. Îmbinăm totul într-o schiță și mai facem niște ultime retușuri. Schița pleacă mai departe către echipa care fabrică uși industriale. Începând de la discuțiile inițiale și până la livrarea produsului, caracteristica principală a reușitei este comunicarea, atât cu clientul, cât și în interiorul echipei

Comunicarea în interiorul echipei

Task-urile sunt atent distribuie la fiecare membru al echipei. O parte se ocupă de administrarea relației dintre noi și client, iar cealaltă parte se ocupă de fabricarea și montarea produsului. Idei pe moment, observații sau chiar erori, este important că toate să fie împărtășite. Astfel asigurăm calitatea produselor oferite și garantăm că aceste uși industriale se ridica la cele mai înalte standarde de pe piață.

Comunicarea stă la bază unei game foarte largi de activități, iar cu cât este mai facilă, cu atât serviciile vor fi mai performante. Echipa Emi International pune comunicarea pe primul plan, iar gama de uși industriale pe care o avem pe piață vorbește de la sine.

Articole similare

Service 24/7