Cele mai bune 5 sfaturi pentru montaj usi sectionale

Instalarea unor usi sectionale trebuie sa se faca in mod corect daca vrei sa ai parte de o utilizare sigura si de lunga durata. Dupa cum bine stii, usile sectionale se deschid pe verticala si raman sub tavan. Cu ajutorul lor vei reusi sa economisesti spatiu si timp. Din acest motiv, ai nevoie de a realiza un montaj usi sectionale, astfel incat sa iti asigure siguranta si rezistenta.

Topul celor mai bune sfaturi despre montaj usi sectionale

Demontarea in mod corect a vechii usi de garaj
Inainte sa montezi usa de garaj sectionala trebuie sa o indepartezi pe cea veche. Trebuie sa actionezi cu foarte multa grija la demontarea blaturilor usii. Cu cat actionezi cu mai multa grija, cu atat te poti feri mai mult de ranile pe care le pot cauza arcurile de inchidere ale usilor. Daca treci de la o usa basculanta la una sectionala, cel mai bine este sa indepartezi sistemul de fixare de pe tavan si de pe perete si sa fixezi noile componente pentru usa sectionala de care vrei sa beneficiezi.

Masurarea cu atentie a deschiderii usii
Atunci cand te ocupi personal de un montaj usi sectionale trebuie sa acorzi o atentie deosebita la masurare. Garajele mai vechi au dimensiuni speciale si trebuie sa tii cont de ele si sa cauti solutii ideale pentru a reusi sa ai parte de rezultatul final pe care il doresti. Daca, spre exemplu, tocul acesteia este montat gresit, atunci usa de la garaj se va deschide greoi, va face zgomot la deschidere si exista chiar posibilitatea de a nu se mai deschide. Ca sa poti avea parte de un montaj usi sectionale realizat intr-un mod perfect trebuie sa apelezi la niste specialisti care sa iti ofere rezultatele pe care le doresti.

Gasirea unui material perfect pentru montaj usi sectionale
Inainte de a monta aceste usi garaj sectionale trebuie sa alegi suruburile, diblurile dar si uneltele potrivite, astfel incat sa reusesti sa montezi usa in mod corect. Un alt factor important in acest montaj il mai reprezinta si peretele, daca acesta este realizat din beton atunci va face fata mai bine in fata fortei de tractiune si de apasare pe care usa o genereaza atunci cand se deschide sau atunci cand aceasta se inchide.

Montarea in mod corect a accesoriilor precum actionarile automate
In momentul in care vrei sa ai parte de un montaj perfect pentru usi garaj sectionale automate trebuie sa iei in calcul toate accesoriile necesare. Ca aceasta usa sa functioneze corespunzator nu trebuie sa omiti toate acele accesorii care iti vor oferi o functionare optima.

Eliminarea in mod corect a tuturor pieselor care fac parte din vechea usa
Eliminarea vechii usi trebuie sa se realizeze in cele mai calitative moduri. In cazul in care ai avut o usa veche din lemn nu trebuie sa o folosesti la realizarea focului deoarece aceasta a fost vopsita de mai multe ori si este toxica. Usile din otel trebuie sa fie eliminata intr-un mod corespunzator ca deseuri.

EMI iti ofera usi sectionale calitative

Apeleaza cu incredere la serviciile companiei EMI si vei avea parte de usile de care ai nevoie. O usa este principalul produs care are menirea de a-ti oferi siguranta si confort. La o simpla cautare a sintagmei “usa garaj sectionala pret” pe motoarele de cautare vei gasi informatii despre produsele puse la dispozitie de EMI.

Articole similare

Service 24/7