Afla mai multe despre ușile industriale

EMI International a luat naștere in Franța in anul 1998 și s-a extins în România pentru a-ți pune la dispoziție servicii de proiectare, montare și mentenanță pentru uși industriale, grilaje și rulouri metalice.
Ne bazăm pe o expertiză de 18 ani în domeniu și lucrăm la cele mai înalte standarde de calitate. Soluțiile noastre sunt menite să se muleze pe nevoile tale și să îți ofere rezultate de top la costuri minime.
Pentru a obține cele mai bune performanțe, serviciile EMI International urmează întotdeauna acești 4 pași fundamentali:

Consiliere

Dispunem de o echipă de profesioniști în domeniu care iți vor prelua proiectul și vor găsi cele mai bune metode pentru a-l finaliza cu succes. Vom lucra împreună pentru a atinge cel mai bun rezultat posibil, fie că ai nevoie de uși industriale, grilaje sau rulouri metalice.

Fabricare

Dispunem de o fabrică in Căteasca, foarte aproape de Pitești, loc în care beneficiem de cele mai noi tehnologii și echipamente. Avem acces direct la materiale și suntem întotdeauna cu un pas înainte atunci când vine vorba despre timp si eficiență.

Montaj

Un montaj corespunzător prelungește considerabil durata de viață a unei usi. Tocmai de aceea, echipa noastră este specializată în materialele pe care le folosește si nu compromite niciodată calitatea produsului final.

Mentenanță

Știm că un produs funcționează la cel mai înalt nivel atunci când i se asigură o mentenanță optimă. Lucram în echipă pentru a vă oferi soluții de service pentru uși industriale, grilaje și rulouri metalice.
Afacerea ta este in siguranță cu EMI. Dispunem de experiența si de cunoștințele necesare pentru a putea lucra eficient cu proiectanți, utilizatori, investitori și constructori.
Credem, investim in oamenii noștri și punem întotdeauna accentul pe profesionalism. Ne adresăm atât către segmentul industrial, cât și către comerț, logistică și project management.
Știm cât de important este timpul, așa că nu ne permitem să îl irosim, fie că este al nostru sau al tău. Service-ul EMI funcționează non-stop, tocmai pentru a putea interveni atunci când apar situații de urgență.
Acestea fiind spuse, ne dorim să te asigurăm că ai bătut la ușa potrivită și că scopul nostru final este să te convingi de valorile noastre, valori cu ajutorul cărora vom înainta o colaborare pe termen lung din care tu să ai numai de câștigat.

Afla mai multe despre EMI International

 

Articole similare

Service 24/7