Acces facil in orice locatie printr-o poarta culisanta suspendata

Sistemele de acces in spatii industriale si rezidentiale cu poarta culisanta autoportanta reprezinta in prezent una dintre cele mai moderne si durabile solutii folosite. Acest lucru se datoreaza multiplelor avantaje pe care o astfel de poarta de acces le ofera in functionare.

Comparativ cu o poarta culisanta clasica, cea autoportanta nu are nevoie de role care sa se deplaseze pe o sina aplicata pe sol. In acest fel, nu mai exista pericolul ca sina sa se uzeze din cauza traficului intens si nici sa se deformeze dupa trecerea unor masini de mare tonaj ori in urma diferentelor de temperatura. In lipsa unui contact cu o sina de ghidare, o astfel de poarta nu va putea deraia si nici nu se va bloca in timpul operatiunilor de deschidere/inchidere, pentru ca nu va intalni obstacole in cursa pe care o face.

Fiind suspendata, poarta culisanta suspendata nu va ruginii in contact cu apa sau cu zapada. Poate fi montata deasupra oricarui tip de sol si chiar deasupra apei. Structura portii are protectie anticoroziva, datorita celor doua straturi de vopsea aplicate.

Un sistem culisare poarta permite montarea in paralel cu gardul, fara sa ocupe spatiu util din perimetrul curtii. Sistemul de consola care permite portanta ocupa aproximativ o treime din dimensiunea deschiderii portii, pentru a permite retragerea portii culisante.

Dimensiunile standard ale porților culisante din oferta EMI International sunt de 2,5 m inaltime si 12 m latime, putand insa sa fie realizate pe comanda si cu alte dimensiuni speciale. Profilul si structura de ghidare sunt special create pentru a oferi un echilibru permanent si o manevrare usoara.

Fiind actionata de un motor electric, o poarta culisanta suspendata poate fi actionata de la distanta, fie dintr-un buton fix, fie cu o telecomanda amplasata in masina, pentru un acces facil si rapid, in orice conditii de vreme.

O astfel de poarta autoportanta ofera siguranta in exploatare, fiabilitate pe termne lung si consturi mici de intretinere, datorita faptului ca nu sufera o uzura accentuata in exploatare. Versatilitatea data de sistemul de actionare o face utila fie pentru accesul in spatii industriale sau depozite cu trafic intens, fie pentru a permite accesul in curti, gradini si alte proprietati private, oferind siguranta impotriva oricaror tentative de efractie si intimitate prin dimnesiunile la care pot fi proiectate.

Sistemele de acces industrial si rezidential cu porți glisante suspendate autoportante reprezinta in prezent una dintre cele mai moderne si durabile solutii utilizate. Acest lucru se datoreaza numeroaselor avantaje pe care o astfel de poarta de acces le ofera in exploatare.

In comparatie cu o poarta glisanta traditionala, cea suspendata autoportanta nu are nevoie de role care sa ruleze pe o cale de rulare aplicata pe sol. In acest fel, nu exista pericolul ca sina sa se uzeze din cauza traficului intens, nici ca aceasta sa se deformeze la trecerea vehiculelor grele sau la diferentele de temperatura. In absenta unui contact cu o sina de ghidare, o astfel de poarta suspendata nu va putea deraia sau ramane blocata in timpul operatiunilor de deschidere/inchidere, deoarece nu va intalni niciun obstacol in calea sa.

EMI International iti ofera, in afara produsului in sine, consultanta necesara pentru proiectarea si montarea unei astfel de porti culisante suspendate, asa ca nu ezita sa apelezi la specialisti!

Articole similare

Service 24/7