8 lucruri interesante, pe care este bine sa le cunosti despre usile de garaj 

Multe persoane care locuiesc la curte isi doresc garaje, pentru a parca masinile in interior, astfel incat acestea sa fie ferite de ger, ploi cu gheata si multe alte pericole de acest fel.  

Cu siguranta cunosti utilitatea usilor de garaj, insa sunt multe informatii interesante despre acestea, pe care este posibil sa le afli abia acum. Citeste randurile de mai jos si afla cateva date mai putin cunoscute despre acest produs comun, luat in considerare de majoritatea proprietarilor de case. 

Curiozitati despre usile de garaj automate 

1.Crearea primei usi de garaj 

Usa de garaj a fost inventata de CG Johnson, in 1921. Johnson este, de asemenea, cel care a dezvoltat primul dispozitiv de deschidere automata a usii de garaj.  

Acesta a automatizat usile, deoarece se saturase sa coboare zilnic din masina, pentru a deschide manual garajul. Acum este o inventie apreciata si iubita pretutindeni, deoarece ofera un confort sporit! 

2.Proprietarii iubesc sa intre in casa prin garaj 

A fost constatat faptul ca cei mai multi proprietari isi folosesc usile de garaj pe post de intrare principala in locuinta. Dupa ce isi parcheaza autovehiculele in interior, acestia intra in casa direct din garaj, deoarece reprezinta o cale mult mai rapida de acces.  

Sincer vorbind, poate fi obositor sa parchezi masina, sa iesi din garaj si sa inchizi usile, apoi sa mergi catre intrarea din fata a imobilului, pentru a patrunde in el. 

3.Usile de garaj te pot ajuta sa vinzi rapid casa 

Stiai ca o prima impresie se formeaza in doar sapte secunde? Primul lucru pe care il vede un potential cumparator este exteriorul caminului, fapt pentru care un garaj poate atrage atentia intr-un mod placut.  

Astfel, daca vrei sa vinzi rapid casa, ia in vedere un model de usi de garaj sectionale automate de la EMI.

4.Pot oferi un plus de modernitate locuintei 

Modelele de usi de garaj realizate din materiale de calitate pot oferi un aspect contemporan imobilelor.  

Poti alege nuante precum rosu, albastru sau verde, pentru a scoate cat mai mult locuinta in evidenta. In felul acesta, oferi personalitate caminului.  

5.Ofera protectie in conditii meteorologice extreme 

In timpul unui eveniment de vant extrem, resturile purtate de furtuna pot zdrobi, deforma sau chiar patrunde in usile de garaj obisnuite. O usa de garaj rezistenta la vant, precum sunt cele regasite in oferta EMI, iti poate ocroti casa de daune, in timpul unei manifestari de acest fel. 

6.Pot ajuta la economisirea energiei 

Usile de garaj izolate pot contribui la imbunatatirea eficientei termice a casei tale. O usa izolata te poate ajuta sa controlezi in mod eficient temperatura din interiorul imobilului.  

7.Garajul este un spatiu cu functii multiple 

Toate marile idei au fost concepute in garaje! Beatles, Nirvana, Metallica, Apple, Amazon, Disney, Google și Harley-Davidson se numara printre brand-urile care si-au inceput activitatea in garaj.   

Prin urmare, daca iti un loc in care sa iti pui in practica ideile, poti incerca sa petreci mai mult timp in aceasta zona a casei! 

8.Usile de garaj trebuie instalate profesional 

Chiar daca iti poti monta usa de garaj pe cont propriu, este mai bine ca aceasta sa fie instalata de catre profesionisti in domeniu. Doar in felul acesta te poti asigura ca acestea vor functiona asa cum trebuie, fara probleme.  

Poti apela la ajutorul expertilor de la EMI. Te ajutam atat cu crearea usii de garaj potrivite, cat si cu instalarea, mentenanta si eventualele reparatii de care poate fi nevoie pe parcurs. 

Asadar, cat de interesante ti s-au parut toate aceste informatii? Daca iti doresti sa afli mai multe date despre usile sectionale, citeste in continuare articolele de blog EMI.  

Articole similare

Service 24/7