5 moduri creative in care iti poti transforma garajul – apeleaza la usi garaj sectionale automate

Garajul este o incapare in care iti poti adaposti masina, dar si in care poti depozita lucrurile pe care nu le mai folosesti in casa.  Acest spatiu poate deveni o extensie a casei, poate fi o sala de sport sau un birou mai retras in functie de dorintele tale.

Ce trebuie sa ai in vedere, atunci cand iti transformi garajul cu ajutorul unor usi garaj sectionale automate

Cel mai bine este sa apelezi la un arhitect care sa conceapa un plan de renovare si care se va asigura ca noua constructie corespunde cu normele prezente in lege, dar in acelasi timp, este si un spatiu practic. Tavanul si peretii trebuie sa fie izolati pentru a putea controla temperatura si umiditatea de la interior.

Un sistem de incalzire si unul de racire sunt absolut esentiale. Trebuie sa mai iei in calcul si o fereastra sau chiar doua care sa iti asigure lumina naturala de care ai nevoie, iar pentru sistemul de inchidere, alege usi garaj sectionale automate.

In ce iti poti transforma garajul?

Camera pentru bricolaj

Daca esti pasionat de bricolaj, iar materialele pe care le detii nu mai au loc in casa, atunci iti poti amenaja o camera intreaga dedicata pasiunii tale. Poti transforma garajul intr-o incapere care este doar pentru produse de bricolaj. Iti poti organiza materialele pana la cele mai mici detalii si iti poti amplasa chiar si o masa de lucru.

Cu putina imaginatie te vei bucura de un spatiu perfect pentru pasiunea ta si in care toate materialele si toate ustensilele tale vor putea fi depozitate in deplina siguranta.

Camera cu jocuri pentru adolescenti

Garajul se poate transforma rapid intr-o camera cu jocuri pentru adolescenti. Daca acesta are o dimensiune potrivita, atunci se va putea transforma cu cea mai mica usurinta intr-o camera perfecta pentru copiii tai.  Poti sa amenajezi aceasta camera in functie de utilitate, dar si pentru distractia celor mici. Jocurile nu pot lipsi din aceasta incapere, dar nu trebuie sa uiti nici de utilitatea unei canapele sau a unor fotolii pe care cei mici sa se poata odihni.

Sala de gimnastica

Daca esti un adept al sportului, atunci iti poti amenaja o sala de gimnastica chiar in garaj.  Banii pe care ii cheltuiai de obicei pe salile de fitness ii poti economisi si ii poti investi in propriile tale aparate. Un garaj este o incapere ideala pe care o poti transforma cu cea mai mare usurinta intr-o sala de gimnastica. Te vei bucura de intimitate si iti vei putea face toate exercitiile pe care le doresti cu mai multa usurinta.

Sala pentru repetitii

In cazul in care copiii tai sunt pasionati de muzica atunci le poti pregati o surpriza si poti amenaja garajul intr-un mod cu totul deosebit. Te poti folosi de tot spatiul pe care il ai disponibil in garaj si poti sa depozitezi in acel loc toate instrumentele copilului tau. In plus, poti izola garajul fonic astfel incat vecinii tai sa nu fie deranjati de muzica.

Emi.ro te ajuta sa ai parte de un garaj sigur

Apeleaza la Emi pentru a avea parte de un garaj calitativ si pe care sa te poti baza o perioada cat mai mare de timp. Toate portile si accesoriile prezente pe Emi te vor ajuta sa iti organizezi cat mai bine garajul.

 

Articole similare

Service 24/7