4 motive sa folosesti rampa mobila de egalizare

rampa-mobila

Echipa ta pierde timp pretios incercand sa incarce si sa descarce diferite articole voluminioase cu actualul sistem de operare? Atunci a venit momentul sa faci un upgrade, iar o rampa de incarcare mobila reprezinta cea mai buna alegere!

Un astfel de produs poate ajuta la cresterea eficientei, valorii, dar si productivitatii de care  are nevoie afacerea ta! Dispozitivul hidraulic modern cu care este echipata o rampa mobila din aluminiu va permite realizarea unei ridicari maxime, fara efort sau timp suplimentar. La inceputul procedurii de incarcare/ descarcare, rampa mobila este fixata de camion cu ajutorul unor lanturi, iar pentru o siguranta suplimentara, acestea sunt echipate si cu frane.  In cazul in care nu esti convins ca ai nevoie de o rampa mobila, afla care sunt principalele motive pentru care trebuie sa o achizitionezi:

  1. Procesul de incarcare este mult mai usor

Cea mai buna parte a unei rampe de incarcare mobile este ca faciliteaza incarcarea tuturor articolelor. Au trecut vremurile cand trebuia sa petreci mult prea mult timp incarcand si descarcand produse. Cu aceasta unitate, un singur stivuitor se poate ocupa de intregul proces. Datorita eficientei sale, te vei bucura de un proces rapid, dar si ieftin, iar rampa mobila din aluminiu se va transforma intr-un aliat de nadejde!

  1. Cresterea productivitatii

De asemenea, vei observa ca utilizarea unei rampe mobile de incarcare te va ajuta sa cresti si productivitatea generala a afacerii tale. Poti face mai multe intr-un timp mult mai scurt si, in cele din urma, acest lucru poate insemna un randament mult mai bun. Asadar, cu ajutorul rampei mobile intreg procesul se va realiza de trei ori mai rapid.

  1. Mobilitate

Dupa cum sugereaza si numele, rampa metalica mobila poate fi mutata in orice locatie doresti. In functie de tipul de marfa, marimea si greutatea acesteia, exista diferite dimensiuni, rampa auto aleasa fiind gata sa faciliteze intregul proces de incarcare/descarcare. Pe langa acest aspect, podeaua antiaderenta construita pe tronsonul initial si final dintr-o tabla striata, permite miscarea rotilor motostivuitorului, fara a exista pericol de deteriorare. Datorita mobilitatii sale, aceasta poate fi utilizata atat in interior, cat si in exterior. Acest lucru permite mai multa flexibilitate in ceea ce priveste intregul proces.

  1. Durabilitate

Rampa mobila din aluminiu se poate utiliza pe termen lung, datorita fiabilitatii structurii metalice. Sarcina maxima in modulul static este de 8.4 tone, iar in modul dinamic de aproximativ 6 tone. Fiind axata pe durabilitate, merita sa investesti intr-un astfel de produs, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

In concluzie, o rampa metalica de egalizare este esentiala pentru orice depozit sau hala de productie in care exista un flux continuu de transport. Aceasta poate fi reglata la inaltimea dorita datorita sistemului hidraulic cu care este echipata, functionand ca o legatura intre nivelul solului si nivelul de depozitare. Pe langa acest aspect, rampele mobile respecta cerintele CE, proiectarea si productia acestora fiind in conformitate cu cele mai stricte standarde europene.

Articole similare

Service 24/7