3 sfaturi pentru mentinerea unor usi laminate CPL ca la carte

Vrei sa stii ce implica realizarea unor usi laminate CPL? Mai intai de toate trebuie sa stii ca acestea sunt compuse din mai multe elemente. La baza acestor produse sunt utilizate atat materiale sintetice, cat si naturale. Doar asa se poate obtine o usa de camera calitativa si rezistenta.
Materialul din care sunt realizate aceste usi laminate trebuie sa fie prelucrat cu o tehnologie speciala. Lemnul care este folosit la realizarea usilor laminate se numeste tip lipit, iar avantajele oferite de acesta sunt rezistenta la temperaturi extreme si la umezeala.

3 sfaturi prin care poti avea parte de usi laminate CPL calitative

Curata usile cu substante non-abrazive
Toate aceste usi laminate CPL se pot curata cu usurinta. Folia de usa laminata este neteda si face fata cu brio in fata prafului. In plus se poate curata cu usurinta cu ajutorul unui produs usor care sa fie non-abraziv.
Daca vei curata usile in mod periodic, atunci acestea isi vor pastra frumusetea si rezistenta o perioada mai mare de timp.

Ai grija la umiditatea din camera
Chiar daca aceste usi interior laminate sunt rezistente la umiditate, este recomandat sa ai grija de acest aspect. Nu lasa usa uda o perioada prea mare de timp. Toata aceasta umezeala va slabi calitatea usii in timp si nu te vei mai bucura de ea atat cat iti doresti.

Ai grija la zgarieturi
Atunci cand vrei sa ai parte de usi interior in cea mai buna stare trebuie sa acorzi atentie modului in care le intretii. Daca vrei sa ai parte de un produs frumos si calitativ, de care sa te bucuri o perioada cat mai mare de timp, trebuie sa o ingrijesti corespunzator. Ai mare grija la produsele care iti pot deteriora aspectul fizic al usii, aceasta poate avea de suferit daca intra in conctact cu anumite materiale dure.

Avantajele folosirii unor usi laminate CPL

Siguranta
Atunci cand folosesti usi laminate cpl siguranta este cel mai mare avantaj. Acestea sunt echipate cu un dispozitiv de autoinchidere care iti ofera siguranta si o locuinta confortabila.

Raport bun calitate – pret
Atunci cand vrei sa ai parte de usi interior lemn de cea mai buna calitate, dar si la un pret accesibil trebuie sa apelezi la usile laminate. Acestea sunt cele mai in masura sa se transforme in usa de camera pe care o doresti.
Au o greutate redusa
Majoritatea usilor laminate au plasata o structura de tip figure in interior, motiv pentru care sunt atat de usoare. Acest lucru reprezinta un mare beneficiu, orice tip de problema vei avea de-a lungul timpului cu usa se va putea rezolva cu cea mai mare usurinta.
Ofera o izolare temica si fonica superioara
Izolarea termica si cea fonica sunt foarte importante. Cu cat usa este mai groasa, cu atat aceasta va fi mai bine izolata si iti va oferi confortul pe care il doresti.
In cadrul companiei EMI vei gasi mai multe modele usi interior care sa iti permita sa faci cea mai buna alegere pentru tine si pentru nevoile tale.

Articole similare

Service 24/7