10 motive pentru care este bine sa folosesti usi industriale 

Daca te gandesti sa achizitionezi o usa industriala pentru afacerea ta, este important sa stii ca faci o alegere excelenta. Acest tip de usi ofera numeroase avantaje, pe care este bine sa le cunosti.  

Citeste mai departe articolul pentru a descoperi cele mai relevante zece aspecte pentru care este indicat sa cumperi o usa industriala de calitate superioara. 

Motivele pentru care este indicat sa iei in considerare modelele de usi industriale 

  1. Pentru securitate

Usile industriale sunt excelente din punct de vedere al securitatii. De fapt, acesta este principalul motiv pentru care companiile achizitioneaza astfel de usi. 

De ce modelele de usi industriale sunt atat de bune pentru securitate? Acestea sunt fabricate din otel, care este un metal dur si puternic, motiv pentru care poate actiona precum o bariera impotriva hotilor. 

  1. Pentru descurajare

Usile industriale nu ofera doar o bariera fizica impotriva infractorilor, ci actioneaza si ca un factor de descurajare vizual. Acestea transmit ideea ca imobilul este securizat si protejat, descurajand astfel tentativele de spargere. 

  1. Pentru protejarea de intemperii

Usile industriale protejeaza echipamentele si bunurile din interiorul unei cladiri de intemperii. 

  1. Pentru mentinerea confortului termic

Usile industriale pot ajuta la mentinerea temperaturilor confortabile in interiorul cladirilor. Acestea nu permit caldurii pe perioada verii si frigului in timpul iernii sa patrunda in interior.  Acest lucru ofera un mediul de lucru placut. 

  1. Pentru protectia spatiilor impotriva incendiilor

In cazul unui incendiu, usile industriale pot ajuta la stingerea flacarilor si la oprirea raspandirii focului. Unele usi industriale prezinta proprietati speciale ignifuge.  

In plus, fiind realizate din metal, sunt mult mai potrivite in cazul incendiilor, decat usile traditionale din lemn. 

  1. Pentru izolare fonica

Usile industriale pot ajuta la blocarea zgomotului produs de activitatiile dintr-un spatiu. 

  1. Pentru marirea spatiului

Usile industriale se pot deschide in sus sau pot glisa lateral, iar acest lucru poate economisi mult spatiu util. Incarcarea si descarcarea marfurilor se pot face chiar in dreptul usii, ceea ce contribuie la eficientizarea procesului. 

  1. Pentru  trimitea mesajului potrivit clientilor

Usile industriale arata profesional, fapt pentru care clientii pot vedea profesionalism si seriozitatea in afacerile care le folosesc.  

In plus, usile industriale pot fi vopsite in orice nuanta, astfel incat culorile sa se potriveasca cu brand-ul. 

  1. Pentru economisire

Desi usile industriale ar putea avea un cost mare pe termen scurt, ele economisesc sume considerabile in timp. Datorita rezistentei si a duratei de viata lungi, pot costa mult mai putin pe termen lung decat usile traditionale. 

  1. Pentru siguranta in exploatare

Usile industriale sunt foarte sigure, deoarece prezinta frane anti-cadere. Astfel, orice persoana este bine protejata cand trece prin dreptul acesteia.  

In cele din urma, retine ca usile industriale moderne sunt usor de utilizat, indiferent de modelul ales. Procesul de deschidere si de inchidere a acestora este unul rapid si simplu, iar gama de utilizari este foarte extinsa.  

Achizitioneaza o astfel de usa din portofoliul EMI daca doresti ca afacerea ta sa beneficieze de toate avantajele prezentate mai sus. 

 

Articole similare

Service 24/7