Uși metalice batante pentru domenii diverse

uși metalice batante

Ușile batante au un rol foarte important în domeniul industrial deoarece pot fi aplicate în numeroase spații, unde se acordă o foarte mare atenție închiderilor și deschiderilor cum ar fi: garajele, halele industriale, depozite. În plus, aceste uși se montează unde spațiul nu permite montarea ușilor de tip secționale.

Ușile metalice batante fabricate de EMI sunt atestate pentru caracteristicile lor ce respectă cele mai noi standarde. Toate ușile batante sunt concepute într-o manieră care să faciliteze asamblarea și montarea.

De ce alegem uși metalice batante?

Pentru că se potrivesc în mai multe spații arhitecturale. Acestea pot fi compuse dintr-unul sau două canaturi, cu sau fără hublou, de dimensiuni standardizate sau speciale, în funcție de situația dată.

Pentru că au un sistem de închidere complex. Se poate opta pentru o ușă metalică batantă cu sistem de autoînchidere cu amortizor pentru și mai multă siguranță și confort.

De asemenea, o ușă metalică batantă mai poate fi echipată cu bară antipanică, opritor canat, protecții metalice, selector de canat (pentru ușile în două canaturi) etc, toate pentru a spori siguranță în funcționare.

Fabricarea acestora este realizată din cele mai rezistente materiale. Două foi de tablă din oțel zincat de 0.75 mm grosime, izolație din polistiren expandat și/sau vată minerală de 52 mm grosime. Ușile metalice batante devin astfel uși metalice batante multifuncționale, pentru că pot fi folosite și pentru izolarea fonică a unui spațiu. Iar cu materiale atât de rezistente, ușa batantă căpăta și proprietăți antiefracție.

Uși metalice batante multifuncționale

Unele domenii de utilizare din sectorul industrial necesită uși care să înglobeze mai multe caracteristici specifice condițiilor de lucru, cu diferiți parametri de performanță. De exemplu se cere o ușă rezistentă la foc care să izoleze fonic și să fie și antiefracție.

Astfel, pentru a evita montarea mai multor uși cu funcții unice, se pot combina toate caracteristicile menționate mai sus într-o singură ușă, ușa metalică batantă.

Contactează-ne dacă ai nevoie de o ofertă personalizată pentru o ușă metalică batantă.

Articole similare

Service 24/7