Uși industriale cu caracteristici complexe

Nu v-ați gândit că o ușă industrială are mai multe funcționalități și atribuții, decât aceea de a asigura închiderile și deschiderile unui spațiu. Însă, ușile industriale sunt destinate, după cum ne dăm seama, locurilor cu trafic intens, cum ar fi depozite, zone de producție, arii de vânzare. Acestea permit o izolare facilă a zonelor de lucru cu diferență de temperatură, de zgomot și de praf.

Complexitatea ușilor industriale

Datorita structurii si materialelor folosite la confectionare, usile industriale sunt ideale pentru a fi folosite in spatii cum sunt depozitele, sau zonele cu diferenta de temperatură sau zgomot.

Din categoria usilor industriale, fac parte ușile flexibile rulabile. Acestea sunt confecționate dintr-un țesut tehnic armat cu rețea de poliester și înveliș de PVC pe ambele fețe îmbinate prin sudură de frecvență înaltă. Usile flexible rulabile sunt destinate in special zonelor cu trafic intens. Acest tip de inchidere este solutia perfecta impotriva frigului, a temperaturilor ridicate, a prafului, a umiditatii si a zgomotului.

Cu ranforsări orizontale din compozit cu diametrul de 16, acestea asigură rezistență la variații de presiune. Sistemul de rulare vertical nu afectează spațiul din jurul ușii, lăsând posibilitatea valorificării întregului spațiu existent și optimizează activitatea în interiorul clădirii prin timpul redus și simplitatea acționării. Ușile rulabile sunt rezistente la intruziune și factori naturali precum căldura sau frigul, noxele și gazele corozive. Silențiozitatea este un punct forte al acestora, datorită sistemelor speciale de culisare cu rulmenți.

Decizia e a clientului

În funcție de amplasarea acestora și a necesităților pătrunderii luminii, se poate opta ca ușile industriale să fie integral transparente sau opace. La alegerea clientului, rămâne și culoarea acestora. Procesul final constă în nișare prin vopsire în câmp electrostatic nuanță RAL. Opțional, ușile flexible rulabile pot fi prevăzute și cu sisteme de siguranță, fotocelule sau limitatoare de cursă sau bariere optice pentru detectarea obstacolelor.

Ușile industriale flexibile rulabile sunt realizate de EMI Internațional în conformitate cu standardele europene de calitate și siguranță în exploatare. Durabilitatea și siguranța unei uși industriale secționale fac din aceasta, produsul ideal pentru spațiile industriale pe care le dețineți.