De ce sunt ușile industriale secționale performante, durabile și versatile?

Probabil că nu v-ați pus întrebarea ce funcționalitate poate avea o ușă industrială, înafară de a asigura închiderea și deschiderea spațiului cu pricina. Însă, sunteți pe punctul de a afla că o ușă industrială întrunește mai multe functionalităti și atribuții, decât aceea de a asigura închiderile și deschiderile unui spațiu. Prin simpla lor definiție, ușile industriale secționale sunt destinate locurilor cu trafic intens, cum ar fi depozite, zone de producție, arii de vânzare. În plus, acestea permit o izolare facilă a zonelor de lucru cu diferentă de temperatură, de zgomot și de praf.

Usi industriale secționale performante

Avantajul principal al utilizării acestor tipuri de uși este modul de deschidere și închidere pe verticală, utilizatorul având, astfel mai mult spațiu disponibil pentru desfășurarea activității. Acestea sunt alcătuite din secțiuni plasate pe orizontală, compuse din 2 straturi de tablă de oțel umplute cu spumă poliuretanică, un al doilea criteriu bifat pe lista de cerințe și anume materiale de calitate folosite.

Uși secționale sunt ideale pentru a fi folosite în spații cum sunt depozitele, sau zonele cu diferență de temperatură sau zgomot, datorită structurii și materialelor folosite la confecționare. Porțile secționale EMI au calităti de izolare (termică și fonică), sunt robuste și anti-efracție, ceea ce inseamnă că rezistență e la nivel înalt.

 

Configurează-ţi ușile industriale secționale

Ușile industriale pot fi configurate în funcție de amplasarea acestora și a necesitătilor pătrunderii luminii. Fie optezi că ușile industriale să fie integral transparente, fie opace. De asemenea, și culoarea rămâne la latitudinea clientului. Procesul final constă în nisare prin vopsire în câmp electrostatic nuantă RAL. Opțional, ușile flexible rulabile pot fi prevăzute și cu sisteme de sigurantă, fotocelule sau limitatoare de cursă sau bariere optice pentru detectarea obstacolelor.

Pentru a spori siguranța și protecția utilizatorilor ușilor secționale industriale, trebuie ca verificarea acestor uși să se realizeze în mod regulat. Pentru acest serviciu apelați la specialiștii EMI Internațional pentru că sigurantă este principală caracteristică a serviciilor și produselor noastre.

Articole similare

Service 24/7