De ce să alegi perdele și grilaje metalice de la EMI

Perdelele și grilajele metalice sunt soluții complete pentru închiderea și protejarea spațiilor comerciale, industriale, dar și pentru propria locuință. Acestea se pot folosi pentru suprafețe mari și mici, oferă protecție, sunt fiabile și prezintă un aspect plăcut. Se pot manevra atât manual, cât și prin intermediul controlului electric.

De ce să alegi perdele și grilaje metalice de la EMI?

Siguranță

Grilajele și perdelele metalice furnizate de EMI răspund celor mai înalte exigențe de siguranță. Acestea sunt formate din lamele din oțel galvanizat, microperforate sau pline și dețin un profil de îmbinare a lamelelor de înaltă rezistență, special conceput pentru a împiedica mișcarea lor pe orizontală.

Timp scurt de fabricare

Pentru că fabricăm în România, mai exact la Pitești, putem furniza produse personalizate pentru fiecare client, livrăm rapid pentru că avem control direct asupra stocului și garantăm calitatea produselor prin supervizare directă și prin folosirea celor mai noi tehnologii, echipamente și utilaje.

Aspect

Perdelele și grilajele metalice EMI pot fi configurate în așa fel încât să întrunească atât cerințele specifice pentru protecție, cât și un aspect general plăcut. Puteți alege grilaje metalice microperforate sau pline, în funcție de nevoile specifice magazinului. De asemenea, atunci când nu aveți nevoie de protecție, acestea se pot rula cu ușurință în sus, lăsând intrarea liberă.

Eficiență

Materialele folosite sunt rezistente, montajul este făcut în mod corespunzător, la cele mai înalte standarde, iar raportul calitate – preț este unul excelent. De aceea, lucrarea va rezista pentru o perioadă lungă, iar mentenanța va fi asigurată permanent, oricând apar incidente neprevăzute.

Alege EMI pentru o echipă cu tradiție și expertiză de 18 ani în domeniu. Credem și investim în oameni, cultivăm profesionalismul și performanța, atât în relațiile cu echipele noastre, cât și cu cei cu care colaborăm.